|
![]() |
#1 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
ABIT AB9 PRO problem
Podzrav, jutros se pc nije htio upaliti, kao da nema struje, mrtav... Vađenje baterije je pomoglo u smislu da se pc može upaliti ali kao da se resetira/gasi. Slike na monitoru nema, a ploča mi pokazuje error code 8.2 Po netu sam tražio ali bezuspješno osim šta neki kažu da je problem sa napajanjem, ali kako imam i novo chieftec 450W ni to nije pomoglo.. Sad sam sve odstranio sa ploče i opet isto ![]() Ako ko ima koju ideju nek me prosvijetli... Tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Vjerojatno ti je ploca otišla da budeš siguran mozeš provat te sve komponente na drugoj ploči.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
imam ja istu plocu sa istim problemom, istina moje nije od pocetka radila, sve kombinacije sam isprobao s njom dva proca., razlicite memorije, napajanja, graficke cak sam i bios s ispravne stavio i nista nije pomoglo tako da je vjerovatno nesta riknulo na maticnoj. neznam od kog si nabavio plocu, ja sam svoju uzeo od lika sa foruma, kakti postenog koji je rekao nema problema garancija preko mene to je bilo prije cca 10 mjeseci jos dan danas nismo to rjesili, ah ajd idem ga nazvati mozda se javi ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Za 8.2 u manualu piše Enable ATX power supply, malo proguglaj jer ima korisnika po stranim forumima sa tim problemom
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |