| 
 | |||||||||||
|  23.06.2007., 22:53 | #1 | 
| Gens Una Sumus Datum registracije: Jun 2007 Lokacija: Zagreb-Dubrovnik 
				 | 

Problem, navodno (neobično beepanje)
			 Boki...evo upravo sad mi se dogadja na drugom pc-ju nesto zabrinjavajuce----cim ga upalim cuje se reski zvuk koji podsjeca na policijsku sirenu,kola hinte,iliti vatrogasce...dakle nesto kao piiipiiii pii piii dosta brzo.... 
				__________________ ...war,war never changes... | 
|   |   | 
|  23.06.2007., 23:04 | #2 | 
| Asshole Datum registracije: May 2007 Lokacija: RH 
				 | otiđi na stranicu proizvođača MBO i vidi što znači koji beep | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  24.06.2007., 01:25 | #4 | 
| ------- Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: - 
				 | Pussycat Dolls - Beep.mp3 free download (domy_os Extended Remix) | 
|   |   | 
|  24.06.2007., 02:53 | #6 | 
| Just don't give a fuck Datum registracije: Dec 2006 Lokacija: Zg 
				 | Isključi u Biosu opciju koja se zove "Alarm on cpu fan fail"... That should do it  | 
|   |   | 
|  24.06.2007., 14:15 | #7 | 
				 | evo ovako to lici ljudi ma mislim da nije neki veliki problem ali ne zelim nimalo riskirat.,...mozete vidit sliku...nakon nje sam otisao u bios ,vratio originalne postavke ,sejvao,izasao i opet cujem zvuk...cini mi se konstantne frekvencija i sa istog izvora(rekao bih od ovog zvucnika"naprijed"u kucistu...)nakon toga onaj dio "veryfying dmi pool data"traj duze nego inace ali windowsi se dignu i sve mi se cini normalno osim toga zvuka... 
|   |   | 
|  24.06.2007., 14:30 | #9 | 
| Moderator Datum registracije: Dec 2004 Lokacija: Zagreb, Tresnjevka 
				 | Čini se meni kao da tebi BIOS ne prepoznaje Quad Core (ako je to moguće)   I da, ovo je sigurno do matične. Probaj zamjeniti bateriju, možda se ispraznila. Ili BIOS nije sjeo kako treba, ipak piše "cheksum error". | 
|   |   | 
|  24.06.2007., 14:42 | #10 | 
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 | I ja glasam za Vucin prjedlog... Prvo clear CMOS, pa baterija, pa probat s drugim biosom (možda se problem rješi novjom revizijom ako je ima) i na kraju sa nekim drugim procom... Makar neznam koji zvuk je u pitanju je može biti i druih uzroka (cpu fan fail i sl) ali oni nebi trebali cheksum error bacat... 
				__________________ -- Have a nice day... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  24.06.2007., 14:58 | #11 | 
				 | Izgleda da je stvar u tome evo sad sam to napravioradilo je ali onda ugasim komp opet spojim onaj nesretni speaker i probam upalit i opet za***ava tj prije paljenja slike se ugasi...mislim da cu trajno iskljucit speaker i ovo jos jednom ponovit... 
|   |   | 
|  02.07.2007., 15:22 | #13 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Je li CPU cooler spojen na CPU konektor? Ako nije ili se presporo vrti, moguće da Abit uGuru diže uzbunu zbog toga pa isključi monitoring na tom konektoru. Pripazi na naslov i pročitaj pravila. http://forum.pcekspert.com/faq.php | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |