| 
 | |||||||||||
|  15.06.2007., 00:07 | #1 | 
| Poboljsana verzija Datum registracije: Apr 2007 Lokacija: Šibenik 
				 | 

Padanje brzine FSB-a
			 Primjetio sam jedan mali problem.Radi se da kad povremeno pogledam npr.everest pokaze mi da mi jer CPU fsb 193.7 MHz i mem sabirnica 193.7 znaci ne orginalnih 200 MHz i samim time mi procesor radi na nizem taktu.Zanima me zasto se to dogada i koliko vidim ne utjece na normalan rad kompa.Hvala | 
|   |   | 
|  15.06.2007., 01:57 | #2 | 
| Moderator Datum registracije: Dec 2004 Lokacija: Zagreb, Tresnjevka 
				 | Možda Everest ima glitcheve pa ne očitava najbolje ? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  15.06.2007., 03:01 | #3 | 
| Poboljsana verzija Datum registracije: Apr 2007 Lokacija: Šibenik 
				 | I ortos je isto tako pokazao.Kazem slucajno sam primjetio nema utjecaja na rad kompa.I jos nesto kad stavim napon memorije 2,6v on pokazuje 2,72v i tek kad stavim 2,5V pokazuje u biosu 2,6v.zasto? | 
|   |   | 
|  15.06.2007., 18:47 | #4 | 
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 | Određene varijacije u FSBu su normalna stvar, makar je skoro 7Mhz dosta varijacije - kao što si rekao sam ne smeta u radu jer je to vrlo mala razlika u snazi...  Isto tako i varijacije u naponima su normalna stvar posebno na nekim lošijim pločama i sa lošjim napajanjima, a i neke jako dobre ploče (očito i tvoja) vole i malko overvoltati da dodaju ekstra potentnosti kod kloka, ne sekiraj se puno oko toga neće se ništa desit ali nemoj jako razmišljati o smanjivanju jer naponi znaju oscilirati pa ti kad dođe u "low" segment može komp BSODat ili resetirati a da ne skužiš razlog odma... 
				__________________ -- Have a nice day... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |