|
![]() |
#1 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
ATI TV-out problem
Ev ovako, kartica preko koje bi se išlo na monitor je 9200LE ili SE ili šta već ![]() Driveri su 6.11 (zadnji na ATijevoj stranici koji podržavaju 9200 seriju). Šta god pokušao, nikako ne mogu dobiti sliku na TV-u. E sad, ono što mene muči je to, treba li biti slike na TV-u i u BIOS-u? Jer nema je niti onda, pa bi mi to pokazalo da možda kabl nije u redu. Naime, kabl je prepravljan s s-video - s-video na s-video - scart, jer je čovjeku kum rekao da je prije zbog toga imao crno-bijelu sliku na monitoru (nisu imali druge drivere do onih što dođu s windowsima). Ako netko zna šta bi moglo biti ili bar razrješiti moje sumnje da bi kabl mogao biti krivac, bio bih jako zahvalan ![]()
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Spajao si dok je komp bio isključen i TV postavljen na AV? To je onaj scart adapter ili...? Meni se slika na TV-outu pojavi tek kod bootanja u Win, u BIOS-u je nema.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pečurka
|
Nije na tv-u bilo av, ali sam nekoliko puta restartao i opet ista stvar. Pokušao sam sve moguće kombinacije u driverima. Nije scart adapter, već je taj njegov kum odsjekao s jednog dijela s-video i stavio scart priključak. Ono što je meni čudno je to što je onda bilo slike, ali crno-bijele, ali sad nema nikako. A driveri kontaju da je TV spojen kad je uključen ili isključen kabl iz grafičke
![]() |
#5 |
Pečurka
|
![]() |
#8 |
Pečurka
|
I rekao sam to čovjeku. Mislim, nije ni imao instalirane ATi drivere kad je probao kabl, već one što dođu s windowsima XP
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
e to i mene zanima.... imam kabel koji je ispravan i spojima komp i tv stavim na av ali nema slike.... sto treba podesiti da dobim sliku na tv-u? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|