|
![]() |
#9511 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Možda me Čovjek s Trbuhom (Jelc) izopći iz Žderonja ali nakon jutrošnjeg pojačanog doručka ( pržene hrenovke umotane u mesnatu slaninu i Kremžska horčica ( češka verzija senfa ) moral sam za ručak nekaj laganini pojest. Sijevnula je tjestenina s konzervom TUNJEVINE, dvije žlice pesta genovese, žlica maslinovog ulja i žličica darált csípős paprika ( usoljena mljevena ljuta paprika ) koju redovito kupujem već godinama u Mađarskoj.
![]() |
#9512 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Ipak sam ja stari hardwareaš još iz vremena kad se morao prelemit clock-generator ako si htio nabrijavati stroj, neke stvari ipak znam i sam napravit ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9514 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
[QUOTE=Jelc;732941]Zove se Batis i tamo kupujem dijelove za veš-mašinu i bojler ![]() Ipak sam ja stari hardwareaš još iz vremena kad se morao prelemit clock-generator ako si htio nabrijavati stroj, neke stvari ipak znam i sam napravit ![]() No dobro, dobro, kajlo stara! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9515 |
Super Moderators
|
![]() |
#9516 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...decki, ja sam u londonu i njihova kuhinja je OCAJNA ![]() ![]() veceras idemo u pub na pravu pubsku veceru i pivo...bas me zanima kak ce to biti, no sve se nekako bojim :huh:
![]() |
#9517 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Budući da je zahladilo danas ide u protvan mladi krumpač promješan sa vegetom i crvenom paprikom i gore tri komadića carskog+pred kraj par komada debele špekine ![]() Kristalka. Hladna Žuja ![]()
![]() |
![]() |
#9519 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
sladoled: svježe jagode svježa banana sladoled vanilija jagoda narezane jagode i vanilija http://www.imagesforme.com/images/573priprema.JPG u to fino uvaljan sladoled http://www.imagesforme.com/images/7470gotvo.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#9520 |
Super Moderators
|
Aaaaaa....danas je pizza domaća vulgaris ![]() Ženina strana klasika-sir, šunka, malo špeka i pršuta. Moja strana-sir, šunka, špek, pršut, gljive, masline, ljuti fefači i vrhnje. Čuvao sam i jednu staklenku dagnji koje sam mislio staviti na pizzu ali sam je u afektu neku večer poŽderao ![]()
![]() |
#9521 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Već me sram što sam toliko na forumu a još nemam na ovom topiku ni jedan jedini post. Pa evo link na fotku (sestra ispekla), pita od čokolade: http://www.imagesforme.com/images/7037DSC00015.JPG Slikano sa k610i pa nije baš nešto slika, i velika je nekih 330kB...
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 02.06.2007. u 07:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9523 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma ima se recept od onog golog kuvara. Oćem ga tute postat ili ćeš na PM ;D. Šala, prepisat ću recept u ovaj post. Daklem Čokoladna pita: 1x25cm kalup za pite s napola pečenim tijestom za pitu 140g neslanog maslaca 150g čokolade za kuhanje 8 žlica kakaa u prahu malo soli 4 jaja 200g finog kristaliziranog šećera 3 žlice zlatnog sirupa ili meda 3 žlice kiselog vrhnja ili šlaga Stavite maslac, čokoladu, kakao u prahu i sol u zdjelu koju ćete staviti iznad lonca s kipućom vodom, pa lagano miješajte dok se sve ne otopi i izmiješa. U drugoj zdjeli izmutitite jaja dok dobro ne posvijetle, pa dodajte zlatni sirup i vrhnje ili šlag. Umiješajte u to čokoladnu miješavinu, ali ne dajte da išta ostane (???). Kada je sve izmiješano prebacite u kalup s tijestom. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici oko 40-45 minuta na 150 C. Pažljivo izvadite kolač iz pećnice, pustite ga da se hladi barem 45 min. i ne brinite se kada korica ispuca a nadjev malo padne. DISCLAIMER: pitu je pekla moja sestra, telac koji je prepiso recept si nezna ni jaja na oko ispeć ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 02.06.2007. u 07:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9524 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Mene je žena iznenadila sa Čokoladnom Utjehom. A ja sam radio Lignje u umaku od vina sa rižom i to lagano zalijao sa gembaćem. Sad idem kod svoje jedine i najdraže punice: Napravili smo joj Čokoladnu tortu, a kore su lagano premazane pekmezom od naranče i Baklavu. Bit će još Roštilj, nekakva Rolada i Mađarica. Opet ću se usvinjit.
![]() |
#9526 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9527 |
prcknedl
|
Mesojedno je ![]() Kad kuhas buncek, prvo zavrijes dosta vode i unutra stavis grincajg, mrvicu secera i lovor. Ubacis suseni buncek i kuhas 30min za svaku kilu. Tu vodu kasnije ostavis (ne i grincajg!) i ubacis malo brasna, vrhnja, mlijeka i paprike tak da dobijes bijelocrvenkastu juhu. U juhu ubacis sitnije narezane komade bunceka, onak da si nekaj stavis u zube dok jedes juhu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9528 |
Super Moderators
|
Za današnje galofak bunceke bi možda bilo pametnije prvo pustiti da zakipi pa nakon 10 minuta promjeniti vodu. Da ne bi bilo gorko. fairy-juha od paradajza, malo bosiljka+friška taranica, dobitna kombinacija :-)
![]() |
#9530 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...evo mene doma ![]() ![]() ...u onom pubu jedino kaj je bilo dobro je njihovo domace pivo - bitter (a uopce nije gorko, cak je malo i slatkasto ![]() no, ono sto je bilo MRAK je to sto su nas prvi dan vodili na team building ![]() ![]() ![]() ...radili smo pravu tjesteninu s raznim umacima, onda peceno pile u umaku od limuna, pecene mlade krumpire i na kraju tortu od cokolade s domacim tucenim vrhnjem i amaretom ![]()
![]() |
#9531 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9532 |
Pod naletima kopita zla
|
ujutro: tostirani sedvich sa sirom (podravec) + mortadela + list zelene salate + jedan ljuti feferon + majoneza poslije tog sendvica na red je došla štrudla od višanja na koju sam namazao šlag (home made) poslije štrudle sa pojeo dvije breskve za ručak je: patka+mlinci ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 03.06.2007. u 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9534 |
Super Moderators
|
PoŽderao sam valjda kilu i pol trešanja...nemrem disat ![]()
![]() |
#9535 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() _____________________ ja sam si danas složio sladoled: dvije breskve dvije šake trešanja twice vanilija+čokolada očistio breskve i trešnje..sve isjeckao..u to uvaljao sladoled..mmm..fiinoooo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9537 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
LOL ovdje smo da govorimo koliko žderemo, a ne da budemo sexy, jeldaaaaaaa Hamm? ![]() Matesonik, i ja obožavam jesti trešnje na drvetu, ove koje jedem su sa drveta na kojem sam ko mala uvijek jela trešnje... i btw prije dva tjedna sam bacila stari komp koje je (brijem) imao ove stvari koje kopuješ [šmrc mode] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9538 |
Super Moderators
|
Ja sam se mudro natankao mineralne poslje...sad samo čekam rezultate ![]()
![]() |
#9540 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|