|
![]() |
#1 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
kasda gubi vezu ako se ne koristi
nariktao sam si da mi kasda radi u router modu i ako se ne koristi malo duže Internet (nekih pola sata do sat) ACT lampica se ugasi i prekine se veza na net... da li neko zna možda šta bi moglo bit? gledao sam po prijašnjim temama, al nisam mogao naći nešto slično...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Eh vidis i kod mene je tako, dobro malo duze od jednog sata, mozda kojih 3-4 sata i onda vise nema konekcije. Znam da svaki dan kad se probudim moram ju gasit i palit ponovo da bi se spojila.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
networking wannabe guru
|
@nino5 i ja sam isao gledat jel sta sa mreznom i iskljucio sam tu opciju, al opet isto sranje
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kod Siemens SE555 Connection on demand je zafrkavao ako je Trafic control i QoS servis bio uključen. Koliko se sjećam Kasda u konfig. ima samo QoS, probaj to isključiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
networking wannabe guru
|
već je isključen QoS ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni ne gubi vezu radi normalno 24h, i onda se nece ponovo spojit, kaj trebam promjenit da se ponovo spoji???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|