|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
poseban nacin hladenja x1950pro
Eh..imam x1950pro, i imam problema sa bukom hladnjaka na njoj... pa sam taj problem mislio rijesiti veoma "simpaticno" .. tako sto bi skinuo plastiku. i iskljucio njen ventliator...a poslje na taj hladnjak (pasivni) "nakalemio" (pricvrstio) 120mm hldanjak na 12v... i sad se pitam bili to bilo dovoljno da hladi grafu ![]() Dozvoljena je jedna slika MANJA od 50 kila ako se direkt učitava. Ili smanji ili stavi u thumbs. Jeltz
PC: E2180@Freezer7 Asus P5QL/EPU@3gb ram ECS 8800GT@accelero s1 WD200GB, Frontier Shinobi Samsung 22" P2250 fullHD Notebook: Acer aspire one d250 Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 22.05.2007. u 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Nisi mogo stavit veću sliku? pa pogledaj temperaturu u load-u |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne znam dal je tko to probao napravit, u teoriji bi trebalo ić ali nije li ti bolje neko elegantnije riješenje kao kontrola vrtnje pomoću ATI Tray Toolsa? Kako ti se sada kreću temperature (Idle/Load)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemoj očekivati ne znam koliko manje temperature, ako uopće budu manje jer su listići s gornje strane skoro u potpunosti zatvoreni pa zrak jedino može bočno prolaziti između njih, upravo kako stock vent stoji.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() @domy: upravo tako, to smo i zakljucili ovdje: http://forum.hardwarebase.net/viewtopic.php?t=8436 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma nema ova senzora, niti ima mogucnost regulisanje brzine okretaja, (bilo bi ljepo da ima ne bi sad imao problema sa tim) ma razmisljam...neznam jeli vrijedi experimentisati i probavati... u jednu ruku ipak je bakreni hladnjak ondosno kada bi mogao ohladiti povrsinu hladnjaka bilo bi mozda zadovoljavajuce , molim vase misljenje ??? ugl. da ne baca artefakte i da ne ledi i sl. problemi ....
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma jok, nisu sve. Al su inace sve na referentnom PCB-u drek, ocajna im je (svega dvofazna!!!) naponska jedinica. Hm da, i Gecube X1950PRo je drek, ni ona nema temp. senzor, no clocka se gadno, GPU ide na cca 650MHz, uglavnom zbog drugacijeg PCB-a u odnosu na referentni. BTW ja imam X1950GT koja ima klasicne elektrolitske kondice i 1.2ns memu, a da se opako clockat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
Oglas
|
|