Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.05.2007., 18:20   #3691
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor IceFisherman Pregled postova
jučer je bilo dobro .. .napokon je naš dragi doktor malo ovu "prcal" u mozak a ne samo ona njega ... jedino mi se čini da je to opet sve nekakva sajlonska smicalica s te dve sajlonke kaj su bile pod kamenjem ... ili Not ?
pa sad one okrecu plocu, da zapravo ljude nisu trebali istri***iti, tj da ih ne treba istri***iti, jerbo ko sto je sixica rekla, da ima svijest te da razlikuje dobro i zlo, dok ostatak salonca to ne kuzi, zato su oni i dalje mashine, dok ove dvije su najblize ljudima...

e sad su poceli trkeljat, te zaplitat...
Staro 17.05.2007., 12:35   #3692
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
ups .. opet sam zaspal ... zadnje čega se zmislim da je onaj kaj fiksa aviončeke prebil onu nekakvu z čistog mira .. kaj se je događalo poklje toga ? .. zake ju je opče pretukel ? dal to ima kakve veze s onim kaj je ona rekla da sljede nekakva "tamna" doba ili tak nekaj ? gdo je postal predsednik i zake ? itd itd

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2007., 12:51   #3693
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Citiraj:
ups .. opet sam zaspal ... zadnje čega se zmislim da je onaj kaj fiksa aviončeke prebil onu nekakvu z čistog mira .. kaj se je događalo poklje toga ? .. zake ju je opče pretukel ? dal to ima kakve veze s onim kaj je ona rekla da sljede nekakva "tamna" doba ili tak nekaj ? gdo je postal predsednik i zake ? itd itd
deni si cackalice drugi put na oci...

ugl prepustil si pune toga, ekipa je isla spasavt drugu ekipu s caprice, ondak gda su skocili, jen raptor je fulal koordinate, al je zato nabasal na nastanjiv planet, zaklonjen s maglicom, prek koje nie moguce skenjirat s radarom...

chif je pretukel ovu jer ima problema sa samim sobom, imal je nightmare, pa ju je napal, oso se ljeciti kod shrinkicha, ov mu je rekel da je to zato kaj si je zabiro da je sajlonac, pa ga shora paranoja...

Baltar je gubil popularnost u debatama, sve dok nie predlozil da se nasele na tije novi planet, kak bi se ljudi odmorili, ovo ono, kaj se predsjednica protivila, jer ocito je da to nie bas dobra hideja, al ljudi su popizdili za baltarovim prijedlogom...

ovi su se spustili na capricu, nasli su prezivjele, al su ih tosteri napali...

zavrsilo s to bee continued...
Staro 17.05.2007., 12:54   #3694
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

tenk ju very mač ... drugi put si bum del snimati tak či zaspim bum bez bige

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 17.05.2007., 12:57   #3695
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
nego pogledao sam upravo cijeli Deep Space9 sada neznam koliko je od vas tu pogledalo to ALI ima mi pun k**** nelogicnosti.

Prvo federaciju su osnovali ljudi i u nju su PRVI usli vulkanci, andorijanci i telariti (mozda sam fulao ime). Dok za klingonce uopce nisu znali da postoje. E sada u DS9 oni se bore protiv dominiona i tamo je u federaciji samo klingon empire dok romulanci gledaju sastrane... E pa sada mene zanima zasto je to tako kada nema logike ? uopce se nprikazuju niti andorijanci niti vulkanci. I imho da dodju andorijanci, vulkanci, telariti, klingonci i ljudi slomili bi dominion a ovako mi je mutavo gledati kako ima rupa u seriji...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2007., 13:16   #3696
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

ja pogledal sve .. i ima trenutaka koji su bljak .. pogotovo sa onom kirom ( ak se tak zvala ) .. znalo se dosta pjeniti od sapunice ... zakej nisu svi odjenpu napali .. pa zato jer bi odmah sve bilo gotovo ..

.. al ustvari more se objasniti ... ista stvar je bila i s amerikom u WWII .. napali su tek kad su vidli da bi i oni mogli biti ugroženi ... takva stvar je i tu bila .. briga vulkance i ove ostale dok ovi rokaju po federaciji .. .

.. malo sam vec pozabil kaj se točno događalo pa se ispricavam ak sam krivo zaključil

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 17.05.2007., 13:20   #3697
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
nego pogledao sam upravo cijeli Deep Space9 sada neznam koliko je od vas tu pogledalo to ALI ima mi pun k**** nelogicnosti.

Prvo federaciju su osnovali ljudi i u nju su PRVI usli vulkanci, andorijanci i telariti (mozda sam fulao ime). Dok za klingonce uopce nisu znali da postoje. E sada u DS9 oni se bore protiv dominiona i tamo je u federaciji samo klingon empire dok romulanci gledaju sastrane... E pa sada mene zanima zasto je to tako kada nema logike ? uopce se nprikazuju niti andorijanci niti vulkanci. I imho da dodju andorijanci, vulkanci, telariti, klingonci i ljudi slomili bi dominion a ovako mi je mutavo gledati kako ima rupa u seriji...
da ima tu puno gluposti,,,,, ljudi jesu "osnovali" federaciju ono bila je to kao nasa ideja ali je federacija osnovana s vulkancima, andorijancima... to se zajedno napravilo i u to vrijeme su ljudi znali za Klingonce ali nisu si bas bili prijateljski raspolozeni,,,,

zasto su romulanci ostali sa strane a i BORG isto kad su mogli pomest federaciju,,,,,, i zasto su samo klingonci dosliu taj fight,,,,, to ti je sve do kretena koji su pisali scenarij,,,, oni sve sje**

inace je previse ljudi u star treku ono federacija je ogromna ima toliko razlicitih vrsta i svega ali na svim brodovima 99,9% posade su ljudi i ono nade se tek poneki vulkanac, bajoran, klingonac,,,,, lose je to sve sredeno
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2007., 14:26   #3698
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Kolko sam ja skuzil, federacija je samo ljudska, ostali su svaki za sebe, odnosno oni svi su s federacijom samo donri, ali isu dio nje.

Ljudi ko ljudi se pak guraju svakam, te su mirotvorci, istrazivaci, ovo ono, zato najvise i dobe po piksi...

Isto tak, zake nema drugi rasa u fightevima, to je pak radi diplomacije i politike, isto ko i danas kad neka drzava ode u neki rat, onda joj se pridruze neke drzavice, dok ostale neidu, te se protive ratu, ta ista shema je i u ST-u.

Klingonci idu, zato kaj su oni ratnicka rasa, pa su njima ratovi cast, ovo ono...

a inace kaj se tice DS9, po meni mozda najbolja od svih ST serija, tolko fightova nije vidjeno ni u svim ostalim ST serijama skupa...
Staro 17.05.2007., 17:00   #3699
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

ma nije to bas tako federacija nije "ljudksa" nego je mos mislit problem srediti andorijance i slicne kao stalne calnove posade jer im sve to malo puno kosta,,,, inace Klingonci su samo najrazvikaniji ratnici dok su i Andorijanci po pitanju ratovanja mocni,,,,,, ali kad to kreteni rade onda normalno da sve ispadne bezveze,,,,,,

inace nije Star Trek sve samo oko "fightova",,,,,,,
Staro 17.05.2007., 17:15   #3700
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Citiraj:
the Federation is described as an interstellar federal state with more than 150 member planets and thousands of colonies spread across 8000 light years [1]. The Federation also maintains its own military and exploratory agency, Starfleet.
Federacija ustvari predstavlja SAD u svemiru ... mislim ipak su to oni delali pa ...

... i uglavnom je sastavljena od ljudske vrste ... ovih par "stranih" kaj dojde su uglavnom nekakakvi koji su valjda došli "trbuhom za kruhom" ...
.. sumnjam da njim je skupo stavljati druge vrste jer ipak imaju šminke na tone

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 17.05.2007., 17:58   #3701
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Federacija ustvari predstavlja SAD u svemiru ... mislim ipak su to oni delali pa ...

... i uglavnom je sastavljena od ljudske vrste ... ovih par "stranih" kaj dojde su uglavnom nekakakvi koji su valjda došli "trbuhom za kruhom" ...
.. sumnjam da njim je skupo stavljati druge vrste jer ipak imaju šminke na tone

a Voyaer je savrsen primjer za $$ i kostime,,,,,,, Hirogenci prvi puta kad su se pojavili bili su duplo veci od ljudi a kasnije sto su vise radili s njima to su se ovi vise smanjivali + sto u starijim serijama kostimi i nisu bas bili nesto oke,,,,, npr TOS je imao puno drugih vrsta kako i treba biti samo ne na brodovima toliko koliko u starfleet stozeru,,,,,,,

po tome kako je federacija slozena trebalo bi biti full puno vrsta posvuda ali hebat ga onda je lako moguce da ce gledanost biti losija ako stave manje ljudi,,, pa...

a ono prvo sto si rekao "SAD u svemiru" to se bas jako dobro vidi kako ameri "svoj nacin zivota" prenose u Star Trek sto je totalno odvratno.....
Staro 17.05.2007., 18:03   #3702
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

ma dok god imaju haj teh opreme i haj teh kokodakanja i istraživanja nepoznatog I like it ... zato baš i nisam preveč voljel DS9 preveč su mi sapunjasti bili .. više volim TNG a da ne velim Voyager gde su često susretali nove vrste itd itd

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 17.05.2007., 19:15   #3703
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

isus, Voyager mi je jedna od najjjjlosijih ST serija, em kaj je ova baba od kapetanice totalno muskobanjasta, frigidna i jos k tome glupa, em kaj su u pripizdini, em kaj ih svi oceju unistit, sad se oni drze protokola ko pijani plota, da bi serija zavrsila krsenjem svih mogucih protokola, kaj je kontragditorno jeno drugom, bljak...

meni je kapetan Archer milion put bolji od Voyagera, (nda T'pol)...

a to da se prenosi USA, nacin zivota je vidljivo iz aviona, oni su in, oni su savrseni, oni uvijek spasavaj ovo ono, blah, debilana, zato meni jednim dijelom ST je suckabilan, + kaj se ondak nadoda to kaj su mljecni kad je u pitanji fight, ono bi nebi, pa ipak nebi, pa ipak moraju, pa ondak jedva izvuku zivu glav, blah...

Zato mi je BSG milion put bolja, tu nema, tu se ne pita, u ratu su, oderi + ima brdo dramatiziranja, te sveg ostalog...
Staro 17.05.2007., 20:09   #3704
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

ma....... i u BSG se isto sere ko u ST s tim USA stilom,,,,,,, samo sto je ovdje na malo vise vojni nacin, i BSG i ST su dva potpuna razlicita svemira tako da je svaka usporedba besmislena,,,, inace DS9 prvo je odvratna sapunica onda taj bezvezni rat s Dominiom + ona debilcina sa je Sisqa glumio totalno uzhas,,,,,,

a Archer to se previse krsi sa zakonima prirode star treka sve ono sto je bilo u TOSu kao povijest se kod Archera full promjenilo i nista nije kako je zapravo bilo,,,,, ono stvarno uzhas nije oke petljat po povjesti tako, bolje da su snimali nesto u vrijeme nakon povratka Voyagera i kraja Dominijskog rata,,,, jer i jedno i drugo je bezveze bilo,,,, ali neeeee zasto da idu u buducnost kad se jos mogu vratiti u proslost i sve jos dodatno sje***

anyway od sveg ST TNG je stvarno jos najbolje imao balans svega sa je bilo u TOS, DS9 i Voyageru,,,, svaki od ovih predhodnih je s necemie pretjerivao s time da je TOS svakako naj naj ipak su to sami pocetci
Staro 17.05.2007., 21:52   #3705
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor KnezTame Pregled postova
meni je kapetan Archer milion put bolji od Voyagera, (nda T'pol)...
Uh, Arči, najgori kapetan ikad, loša gluma, loš scenarij, loše sve osim T'pol To je jedini ST koji nisam redovno gledao, pogotovo na početku. Poslije malo češće kad se radnja počela vrtit' oko T'pol, al' to se ne bi baš moglo nazvati SF-om, više sapunicom. Ono hoće li se ili ne njih dvoje puknut.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je online   Reply With Quote
Staro 17.05.2007., 22:05   #3706
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Ma taj Arčibald je nabacil facu ko da je blago nasmiješen cijelo vreme. I krenuli oni fino u pustolovine, napali ih ovi, zarobili oni, T'Pol se jadna lagano i pogubila već - a ovaj ko da se lagano cereka cijelo vreme. Dal su mu i peseka pa se kućanicma i ostalom Sci-Fi orijeniranom puku smilil i serija se nakak ogledala. Ali opet s druge strane bolje gledati kapetana Archera nego Andromedu ili Lexx...e to je već psihološki test, čista snaga volje i dokaz čovjekove samokontrole.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2007., 22:29   #3707
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Citiraj:
Autor KnezTame Pregled postova
isus, Voyager mi je jedna od najjjjlosijih ST serija, em kaj je ova baba od kapetanice totalno muskobanjasta, frigidna i jos k tome glupa, em kaj su u pripizdini, em kaj ih svi oceju unistit, sad se oni drze protokola ko pijani plota, da bi serija zavrsila krsenjem svih mogucih protokola, kaj je kontragditorno jeno drugom, bljak...

...

.. meni je kapetanice baš kul .. jer je uvek na pms-u ..
... i baš mi je kulj kaj su daleko i kaj svaki put nekaj novo otkrijeju

.. TNG mi isto rula jer tam je moj idlo DATA

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 17.05.2007., 22:30   #3708
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Ma taj Arčibald je nabacil facu ko da je blago nasmiješen cijelo vreme. I krenuli oni fino u pustolovine, napali ih ovi, zarobili oni, T'Pol se jadna lagano i pogubila već - a ovaj ko da se lagano cereka cijelo vreme.
haha, tocno tak, al opet ima ono neke ljudsko zbog cega je bolji od dzhejnvejnice, ona je doslovno odglumila frigidnu hladnu protokolarnu kapetanicu...

cisto da povucem parallelu s zenom na polozaju, mogla se ugledat na president Roslin...
Staro 17.05.2007., 22:34   #3709
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Citiraj:
.. meni je kapetanice baš kul .. jer je uvek na pms-u ..
... i baš mi je kulj kaj su daleko i kaj svaki put nekaj novo otkrijeju
to ke novo odkriju, nema veze s zapovjednikom i njezinom glumo, tj scenarijem za njezinu glumu...

meni su u voyageru bili fora one lignje, oni kaj su dosli iz nekog drugog paralelno svemira e oni su kick ass, al onda dojde glupa dzhejnvejnica i zashere sve to...

a da ne pricam kolko put su unistili voyagera na tom putu, al su ga opet zbog vremenskih procjepa pozvali iz buducnosti/proslosti pa preselili posade ovo ono...

a Pickard: Make it so! ;D
Staro 17.05.2007., 22:37   #3710
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

trebali bi napraviti nekakav film sa svim kapetanima nutra nek pootpiraju sve moguče procepe i sve ih skupa staviju

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 17.05.2007., 22:41   #3711
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Je Janeway je hladna i cijeli pristup joj je bil takav, ali scenaristi su to tu i tam sredili. Pa bi npr. zaglavili na nekom planetu njih par i kapetanica ili bi ostali zarobljeni u nekom dijelu broda za vrijeme dok neprijatelj traži kištru s alatom gospodične Torres. Tu onda nastupa kapetaničina majčinska strana, dužnost da svakome pomogne, osjećaj krivnje ako neko pogine i velika doza samokritičnosti i samosažaljenja. I ona je samo čovjek.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2007., 23:32   #3712
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
osjećaj krivnje ako neko pogine
osjecaj ako ntko od glavnih likova pogine, uvijek su imali disposable crew
rendula je online   Reply With Quote
Staro 17.05.2007., 23:55   #3713
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
osjecaj ako ntko od glavnih likova pogine, uvijek su imali disposable crew

e al bilo je trenutaka ka je poginul neko od ovih važnijih .. recimo nataša Jar - čif of sekjuriti na TNG-u prije Woof-a .. ovaj worfa .. ona kaj se je s Datom prcala ... i na kraju i sam Data

Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

AOC 17", LCD, LM760

www.crazywarriors.com
Staro 18.05.2007., 00:10   #3714
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Citiraj:
e al bilo je trenutaka ka je poginul neko od ovih važnijih .. recimo nataša Jar
nemem prizvat picture njezin u memoriju, al nebitno, poginuli su mnogo puta i ostatak glavne ekipe, recimo onaj chajniz Kim, err al snalazljiva dzhejnvejnica ga je zamjenila s kimom iz future, kak i ostale clanove/ bah koja nebuloza...
Staro 18.05.2007., 00:56   #3715
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
.. TNG mi isto rula jer tam je moj idlo DATA
vezano uz ovo, data je najjaci u TNG, Odo u DS9, doktor u voyageru... e dzabe onda trpaju 99.99% ljudi u seriju kad ih ovaj 0.01% nadmasi

Zasto pederi ne puste nesto, bilo sta (osim voyagera, naravno )
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2007., 07:16   #3716
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Star Trek je sve nekakva utopija sa se tice federacije zato su svi tako ukoceno sterilni neki vise neki manje,,,,,

inace sto se Voyagera tice osim sto su x puta neki ili svi izginuli pa skokovi kroz vrijeme bla bla,,,,, je itko uspjeo izbrojati koliko su samo shuttlova podjelili po Delta kvadrantu,,,, ono svako malo spase nekoga pa evo ti shuttle da mos dalje nastaviti pa tebi, njemu, onom ovom.... pa sto ih uniste u borbama, padovima na palanete,,,, i to sve izaslo iz onog malog tini mini hangara

no zato to i je SF i toliko je daleko u buducnosti da je tsko uvjek za sve imati neko normalno objasnjenje...... i na kraju da to je samo serija pa je normalno da glavni likovi nikada ne umiru ili samo kad se glumac odluci da mu je dosta te uloge, ili kad se za to sefovi odluce da hoce nekog drugog, , ,
Staro 18.05.2007., 09:04   #3717
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
...no zato to i je SF ....
SF znači science fiction ili po mom mišljenju fikcija zasnovana na znanstvenim činjenicama. Dosta serija i filmova se naziva SF-om a zapravo su samo akcijska fikcija, no u pravu si ST je ipak samo zabavna serija.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je online   Reply With Quote
Staro 18.05.2007., 12:19   #3718
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

znam sa je SF no kad se to radi u USA onda je sve vise na F nego S,,,, i da napravljeno prvenstveno da bude zanimljivo,,,,,,
Staro 18.05.2007., 12:23   #3719
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Maaa Tripping The Rift ih sve pomete ;D

BTW jel gleda ko to?
Staro 18.05.2007., 12:39   #3720
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp