|
![]() |
#9241 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
nekak u zadnje vrijeme se budim po noći pa idem jesti...evo sad sam baš pojeo pravu porciju riže, pohanog mesa i salate..al osjećam da budem moral si popraviti oko 3 ujutro...čim više jedem apetit mi je sve bolji i bolji... ![]() EDIT:zaboravil sam reći ono najvažnije..da sam poslije toga pojel 7 kremšnita... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9242 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas ostatak juhe, kuhani jezik+hren i za desert dvije filane paprike ![]()
![]() |
#9244 |
Super Moderators
|
Spamara pobrisana. ![]() Flejmajte se prek ICQ-a a ne tu. ![]() Kaj se tiče jezika: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1917 Dok vama nije jasno pravi Žderonje uživaju u finoj papici.... http://forum.pcekspert.com/attachmen...6&d=1138802419 Fino, sočno meso u kojem je dimljeni i kuhani zikje obložen smjesom hrena i domaćeg svježeg sira...hijao....i to sve pohano ![]() Današnja mladež pojma nema kaj je dobra papica ![]()
![]() |
#9245 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
svaka čast ali ja stvarno nemam ljubav prema takovim obrocima ![]() odusao sam nakon što su starci par puta dofurali teleću glavu iz zagorja i maltetirali me da idem strgati čeljust na toj istoj glavi jer sa donjom vilicom ne stane u lonac ![]() a previše puta sam gledao kolinja te sudjelovao u njima itd...da bi jeo iznutrice pogotovo nakon što sam osjetio smrad unutrašnjosti životinje koja biva zaklana a zatim kasnije rasporena ![]() ne želim nikom zgadititi papicu..samo me zanima kak to možete jesti... pogotovo jetru..valjda svo smeće kaj se skupi i prođe kroz životinjski organizam ostaje u jetri ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9246 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Drugi put razmisli malo kaj dobiješ kad kupiš ćevape u dućanu, od kakve je galofak (i kako hranjene svinje/bog-te-pita-od-kud-uvezene) ta vratina, sjeti se toga svaki put kad jedeš paštetu ili bilo koju konzervu....o hrenovkama i kobasicama neću ni pričati. Salamama. Siru. Razno-raznim namazima koje jedeš za doručak i slično. A tebe brine jezik??? Ako slučajno ne znaš-do prije desetak godina su se kod nas uredno koristili preparati na bazi žive u poljoprivredi, više bi te to trebalo brinuti.
![]() |
![]() |
#9247 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
da to mi i je benana ![]() a što se tiće žive ![]() ![]() ali dobro kako god..vratimo se na temu danas se za ručak na stolu pojavio gulaš od vepra ![]() skuhala stara uz to i tjesta i napravila kristalku ja sretan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9248 |
Super Moderators
|
Ah, gulaš od vepra sa češkim knedlama...mljac ![]()
![]() |
#9249 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Prodnistaš par većih crvenih lukova i u to istreseš jednu konzervu Mexsičkog mixa u kojemu ti je kukuruz, grašak, sitno sjeckana paprika. Možeš staviti i onaj mix sa kukuruzom, grahom i umakom od paradajza (vidi u dućanu, ima više vrsta tih meksičkih mixeva). Staviš paradajza, neku kocku za juhu ili vegetu, soli, crvene i ljute paprike može i chilija ili feferon. I to je to. Meni je to dobar prilog uz meso. Možeš ubaciti i meso na kockice ili rezance i tom smjesom puniti tortilje.
![]() |
![]() |
#9250 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9251 |
Premium
|
ma nije trudnoća u pitanju nek uvijek jedem...kad ne znam kam bi sa sobom i kad mi je dosadno u hrani vidim zanimaciju.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9252 |
Moderator
|
![]() |
#9253 |
Premium
|
ma nemaš problema...a znaš kak je to u Zagorju..bez 10 litre ništa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9254 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
u utorak sam se nažderal ko pravi prasec ![]() roštilj sa 5 kile mesa- ražnjići , ćevapi, piletina... i još fina domaća juhicaaaa ![]() http://img239.imageshack.us/img239/6889/mljacnc8.jpg sori za sliku, slikana mobom
![]() |
#9255 |
Super Moderators
|
Je slikana mobom-ali si je mogao malo smanjiti ![]()
![]() |
#9258 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9259 |
Moderator
|
Sramota je takve slike stavljati na Žderonje. Di je tu meso? Samo kosti od nekakvih rakova oklopnjaša, kuhani krumpir nešto zeleno i limun. Još k tome potpomažete Američance sa kupnjom kokaakoleee. Jedina svjetla točka je flašica pive koja tek toliko da se nazire. ![]()
![]() |
#9260 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]() 2. Covjek iliti AMD-ejac ocito nije nis pojeo jer na slici ne postoje kuhani krumiri (ili ih on vidi posvuda) Btw, lijevo (na slici se nevidi) jos ima jedan oval pun ribe, mijesane skoljke na buzaru, a nakon toga bio je sladoled i kava. Realno gledajuci ovakav rucak kod nas dodje oko 1000kn a mi smo platili 76€ (x7.4 = 562kn) ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9261 |
Moderator
|
Ti si nam dao slike nekakvih kostiju i onih trokutića koji liče na kuhani krumpir. Šta nisi slikao onaj oval koji se šatro ne vidi. ![]() E da i moje slike su slikane prije nego su ostale samo kosti. ![]()
![]() |
#9262 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]() Svaki pravi zhderonja zna u mraku razliku izmedju krompira i palete od 4 fino izabranih sireva koji su se nalazili na tanjuru. A evo kako moj COD2 team reagira na spomen AMD-ejcova imena ![]() Team: "Chief, where is this fu..ing AMD" Chief: "Somewhere on the floor " ![]() ![]() Jeeelc, poduzmi nesto....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9263 |
Super Moderators
|
Oni škampi ne zgledaju loše, "buzara" onak... Danas mi je godišnjica, žena veli da nije za izlazak (valjda popizdi od same pomisli da me trpi 17 kuki ![]() Pa sam se ja primio ručka. Lagana juha od gljiva. Domaća patka i mlinci (na masti malog pu-ajceka tak jasno) Matovilac. Možda joj kupim i koji komad novog hardwarea+novog Tolkiena...
![]() |
#9264 |
Moderator
|
@nino5 Slabo ti taj tim hraniš. Tak mi zgledaju ko da im ti većinu hrane mazneš s tanjura. ![]() Daj ljudima malo domače hrane da se zjačaju. Ja sam debel i nemrem trčat, ali ovi tvoji mi ne izgledaju baš tak snažni da me ulove. ![]() ![]() Zaboravil sam ti reči da sam Jelca podmitio sa registracijom za auto. ![]()
![]() |
#9266 |
Super Moderators
|
![]() |
#9267 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...decki, otkrila sam nesto jako fino...kuhani pršut ![]() pa sam danas za dorucak smazala sendvic s tim kuhanim pršutom i ![]() ![]() inace, uvjek smo kupovali onaj pečeni pršut i ovaj puta nije bilo i beren kupi taj kuhani...bolji mi je od ovog pečenog 5 x ![]() ...jučer smo jeli grah ![]() ![]()
![]() |
#9269 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Jedno jaje snagu daje-dorucak Dvije porcije cevapa za dobro spavanje-rucak Hm... rijetko kad veceram a kad veceram tu je Nuttela. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|