|
![]() |
#61 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Eto da dam moj skromni dodatak ovoj vječnoj temi... ![]() WoW igram 1,5 godinu, a GW odkad je izašao. Svakako su obe vrhunske te su se ugurale u moj top 3 tik uz, s moje strane favorizirane Heroes-e 2/3 ![]() Kratko i jasno, treba obe probati jer nude ponajbolje šta se trenutno može zaigrati. GW: grafika, PvP, 0kn, map travel... WoW: ogroman svijet, profesije, aukcija, bolji UI/addoni... WoW se eto plaća 92kn (kartica) šta i nije neki iznos za 30 dana guštanja al GW je ipak besplatan. Unatoć svim prednostima koje imaju jedna naspram drugoj, blaga prednost WoW-u radi boljeg "čoporativnog" igranja. U bilo kojem trenutku i bilo kad, možeš u party šta daje novu dimenziju zabavi. Dobar je osjećaj u nekoj pripizdini susrest nekog hrvata pa sjesti, zapaliti vatru, trgovati i zajedno quest riješiti... Eto, sad idem na testiranje LOTRO-a pa ću odmarati neko vrijeme od ove 2 dobre igre. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja rekoh da je grafika u WoW 'lošija' od GW-a, a ne da je loša. To se vidi na screenshotovima koje sam poslao u prethodnom postu, jednostavno je to činjenica. Naravno da se kod izbora igre na gleda samo grafika, pogotovo ako se radi o RPG-u, a kamoli o MMORPG-u, ali ako se može birati između igre sa boljom grafikom i one sa lošijom naravno da će se u tom pogledu odabrati ona sa boljom. Naravno u skladu sa mogućnostima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Universal TooL
|
Evo još pitanja: Za GW sam čuo da troši smješno prometa cca 3-6MB/h, kako je u slučaju WoW-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Svako ima svoje afinitete. Ja se recimo s ovim ne bi slozio. Npr. Oblivion ima 10x bolju grafiku od Neverwintera pa je meni bolji i drazi neverwinter... Baldurs gate i Fallout nemaju nikakvu grafiku prema danasnjim standardima no ponovni prelazak tih igra obavim barem jednom godisnje i pretpostavim ih svim novim bljestavim naslovima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
igram GW vse od godinu dana (okorjeli igrac...vise od 12h/dan) pa evo mog misljenja: Grafika je predobra. lvl-i su od 1-20 (dodjes dosta brzo do lvl 20) i onda nastupa tek prava igra. Onda pocinjes praviti buildove (odabires odredene skilove i njih korisitis, razlicite kombinacije) i po tome se prepoznaju pravi igraci. PvP je super, dok ni PvE nije losh (cak stovise, jako je zabavan i prica je super). Nema tolike raznolikosti u itemima (jedino st imas puno razlicitih skinova koji doprinose razlicitim cijenama),npr. imas mac i ti odabires koe upgrade zelis na njega staviti (bez obzira koje odaberes, mozes ISTI takav mac sresti kod nekog drugog), i tu ti opet dolaze skill-ovi do izrazaja. P tome je GW takticka igra. Meni se osobno vise svida sto kada izadjes iz grada se kreira TVOJ svijet. ako ti se nda ici solo, udjes u neki guild (probas naci koi HR guild...ima ih dosta i onda ti oni pomazu kada negdje zapnes). Ali PvE je dsta jednostavan, mozes skoro sve sam bez beda (naravn kada kazem sam, mislim s herojima/henchevima) Wow sam vidio kod frenda i odmah sam se razocarao i nisam htio dale uopce trositi dragocijene sekunde. ali evo sto sam primjetio: grafika e kao iz onih crtica (manga i tak nest slicno). po svemu znam da je WoW bolji MassiveMultyplayer od GW-a ali ja ti toplo preporucam GW |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Bez flejmanja i sličnih spika...samo mi reci kak se možeš natjerat 12 h u komadu sjedit i igrat i tako svaki dan... Ajd prek ljeta...mogu zamislit da ću tu i tamo zapet...i da ću odigrat 5-6 sati u komadu kak bi nešto riješio u wow-u ili završio sa ekipom instancu i tako...al svaki dan... o_O |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
|
a ne znam...igra me zaludila.... niti jedna druga igra me ne zanima...real life sam izgubio.... ali u zadne vrijeme sam smanjio igranje na cirka 5-6 sat na dan |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Universal TooL
|
Hvala svima na odgovorima. Igram GW već par dana i igra je zasad OK. No to ne znači da se topic mora ugasiti, kao što sam i na početku rekao vjerojatno i dosta drugih ljudi to pitanje zanima. P.S.Probat ću i WoW, ali to će malo pričekat zasada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Universal TooL
|
@sniperwof Sve, al počeo sam sa proph.Why? |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Universal TooL
|
Evo mene opet nakon mjesec dana isprobavanja i jednog i drugog. Što reći... GW vs. WoW....što sam ja uopće pokušavao uspoređivat, to dvoje se jednostavno ne može uspoređivati jer su tvorci GW-a jednostavno pojeli WoW za doručak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
"pojeli" po čemu? ![]() I da, mjesec dana igranja wowa stvarno otkriva čitav taj svijet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Ekspert iz sjene ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
To ti misliš ![]() Vratit ćeš se ti WoW-u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Ekspert iz sjene ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Universal TooL
|
Citiraj:
WoW questovi: idi tamo i donesi tri ova odi vamo i ubi 4 ona i tako do besvjesti WoW: -> Fantasy pucačina WoW PvP: nema ništa što nema i GW osim raidova koji su extra rijetki i totalno brainless Take a look at this chart here(highest ranked MMORPGs): http://www.mmorpg.com/index.cfm?bhcp=1 Zadnje izmijenjeno od: Pajser. 21.04.2007. u 21:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Universal TooL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |