|
![]() |
#661 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Je, je .... žderalo se, pilo se i ismijavalo jadno AMD-jca kaj mora z babom vu šoping iti - sve mi je bilo žau jengovog novčanika ![]() Mitzeku se jako poznalo tih 4 kg kaj je zgubil - na njegovih 130 i kusur čistog mišića ![]() Kaj se toga tiće - Mitzek fala ti, jučer si mi prodal 3,5" potencmetar za 40 Kn .... čak ni masten ni bil. Hjebate ti si kupil novega, a meni si ovaj stari pripustil ![]() Če me nebu Božja strela od tih laži fubila, vundar bum najebal kad dojdem Svetom Petru na sud ![]() Samo ... sve se bojim da Dr. RAK ima viška ventilatora ![]() Ovi moji su malko pre glasni, a RAK baš vidiš prodaje ko mutav. Samo .... kaj ni ona baš nije takva guska i sve množi s tri ( ono kaj vidi barem ![]() ![]() Ha dobro ... kaj sem uspil hitit nutra, sem uspil, kaj ne ... bu druge godine ![]() ![]() Ali ... najebat čemo mi .... najebat ... prije ili kasnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam uspjel zvleč autek od limara (Samoborca), bez da sam mu sve caltal-a to je brat-bratu hvale vrijedno dostignuće ![]() ![]() ![]() Ali avaj...sutra mi ne ginu bar dva-tri veća dućana... Bar bum doma dovlekel suhomesnate pizdarije, fetu,slane ribice...karton fine Češke pivčuge.... Težak je život žderonja... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Onima koji su udovoljavali ženi i za protuuslugu dobili hardware moram reći da mi ih uopće nije žao. Kihnul sam od smjeha kad sam čul kaj mora delati. I sve to za tipkovnicu i koji kabel. Paske, nema beda. Za ventove samo donesi tačke. Baš ih imam jako puno viška. Za kunu dam samo da prodam.
![]() |
#664 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() e ,gospa ,meni bute zibrali malo sitnije....od 4 do 6 cm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amdejac mi je zamjenil za moj hard....dobil sam dva veća... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Sad zanm di bum nabavil ventilatore kad mi dodjde chieftec pod stol. Jel imaj normakni 3pinksi konekr#tor il molex, meni bi trebali z molexom.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Super Moderators
|
Bem ti Getro ![]() I kolica sa "sjebanim špurom" ![]() Ak ništ drugo-uspio sam se dočepati finog dimljenog sireka, ovčje fete ori-điđi+one u tetarpaku, maslinovog ulja...slanih fileta... Ej Mitzek-imaju čak i konzerve sekelija ![]() ![]() ![]() A hardwarea ništ...jedino kaj sam vidio za svaku pohvalu-neka lijeva firma prodaje komplet 5.1 zvučnika, i čak su napisali snagu u RMS-u... 30w sub, 5x8w sateliti... 399 ćuna. Najgore mi je kad vidim na nekoj kakti firmi pick snagu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Prigorec po defaultu
|
![]() jebate,taman kad sam štel objavit nekaj onima smetlarima iz Ajtroniksa,zaprli su thread...valjda morem same još dopisati; Žderonje,ajmo mi sljedeče okupljanje Žderonja ostvarit u "onoj firmi kaj se ne spominje.." da se ne mučim i ne tražim onog 5 u BB u rvackoj,tj da mu zvlečem zasmoljena vuha i lupim 2-3 vritanjka u posran i pakšu......vidim ja da duugo ni bile dobrog "raubšica" ..... manimo se pustih priča,ajmo im sjebat znanje na finjaka!!! marketing je dušu dal,a tek preporuke po forumima...demokratska sredstva ,ne??Amdejac si več otkopal sitan pribor za "demokratizaciju"??? ![]() ![]() sad mi sinulo,takaf primitivizam more dojti sam od "glave"....kad se glava otfikari...ostatak nije za niš...me pratite... odje..ajtroniks zasvagda s foruma i ajmo liepe JEST I PIT!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: bem vam bigulicu moderatorsku....
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Dobro zboris kad veli idemo jesti i piti i pustit one tam nek si lazeju nekom drugemu. Ak nis drugo idemo im tam po hardweraju jest.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: bem vam bigulicu moderatorsku....
Citiraj:
![]() idem sad klamit na novi thread! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Super Moderators
|
[B]Kaj se odmah dreviš-otprl sam odmah drugi...nisam htjel da po jednoj stranici bude hrpa citata o ...da ne ponavljam. Nisam ja nikakav finjak, ali kaj je puno-puno je. Misli valjda tip da su tu sve balavci valjda...a ne mulci kojima fali dve-tri kuke do četri bane. Si stavil drivere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: bem vam bigulicu moderatorsku....
Citiraj:
a mulac,je...ima 38 kuku metar i devedeset i 122 kile,dobro, ima špeka, al još"sa zidarskom kad lupim prek gupčeka" ..otpadaju vuha,a nis još pozabil "Buharu" he-he..Beli je još skupljal strunjače dok smo se šorali sa Kalinovčanima.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Headbangig Grunf!
|
Z ovih metar devedest se morem drzat al z ostalim ne! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Re: bem vam bigulicu moderatorsku....
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Re: Re: Re: bem vam bigulicu moderatorsku....
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Re: Re: Re: bem vam bigulicu moderatorsku....
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: Re: Re: Re: bem vam bigulicu moderatorsku....
Citiraj:
ali bumo se probali pohvatat!!! sam mi je žal kaj je vikend tak kratak...za jenu pijaču se navek najde cajta....a ima se i 8 dana oko Božiča i Novog leta fraj pa se najdeme na razmjeni recepata.. JELC..driveri su ledo...sad idu u vatru... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kak bu to zgledalo: - Rak bu sigurno došel jer je dobio dobar doping - Marac bu zakasnil ili ne došao i na svoj pogreb - AMD-ejac bu moral sa ženom u Pevec jer imaju nešto nepotrebno na akciji - Jelc bu spržil prstiće na kartici - BD bu bil u bolnici nakon kupovine hardveraja (infarkt) - žena bu Mitzeka zavezala za komp lisicama (zato toliko voli AMD-ejca). Radijatora nema. - Junior je tek nedavno saznao da ima roditelje (ona ekipa kaj mu da kakve novceke ponekad) - Juniorka pažljivo smišlja ucjenu - Pes voli samo onoga ko ga hrani (žena) - mačak nije iz ovog kvarta i to se njega ne tiće.
![]() |
#679 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: Re: Re: Re: bem vam bigulicu moderatorsku....
Citiraj:
![]() ![]() DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII???????????????? ![]() ![]() ![]() U KULIKE VURRRRRRRRRRRRRRRRRR???????? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#680 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Budući da sam bil tak zadovoljan sa grafama koje već imaju hladnjake na memoriji-i ova nova nije iznimka ![]() Osim toga-sutra mi ne gine cijeli dan vožnja. Pa bum do na veče grdo ožednil ![]() ![]() ![]() AMD-jac, bumo se čuli i dogovorili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Headbangig Grunf!
|
A meni sad sinulo da imam još jednu pivicu u frižideru ( ona tam duboko skrivena sa crne dane) e sad je došao red da on aplati danak u pivi! ![]() ![]() RAK budem do tebe navratil z Tamićem po koji vetilatorčić treba mi za hladit žuju, zmislil sam koncept staviš ventitor pred onaj drek kaj hladi vu frižideru i spojiš ga z vratima i strujnim krugom za svjetlo normalno puše na 7V a kad se vrata odpru zapuše na 12V drito po pifama tak da se slučajno nebi zagrijale. Sledeće kaj bu bilo je da idem "clockirat" frižider, onak ne haldi mi dovoljnjo pa sam ga malo nabrijal! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Super Moderators
|
Ah...kvragu... Ništ od danas-valjda sutra. I to ako....izgleda da je Paškea ženica stavila na lajnu pa siroček može samo u 10 ujutro ![]() Ono...ide na plac... Ak bude oko 12-ice mogu i ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Headbangig Grunf!
|
![]() Mesožderi di ste nestali?Kaj smo svi već z glavom vu raznim rajglam az raznim vrstama mesa, sarmi i nih stvari, il se još uvijek oporavlajte? Kaj vas tek treba zastaršit z raznim modrenim izmišljotinama tipa sojini šnicli, tofu krvavic di je krv od paradajza. Il bibilo bolje da počenem pripoedat kak životnije nisu tu da bi ih jeli neg da veselo trčaraju po šumi di ih ja čekam z dvocjevkom i onda delam lovačku juhu! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ja se još nisam oporavio od partner day-a. užasno depresivan i neprikladan prostor hotela internarnational, malo ljudi, loš izbor na kvazi-švedskom stolu (iako je bila fina klopa)... užas. jedino kaj su se vina šeperić fakat pokazala kao jako dobar izbor. zapravo, sve osim ekipe, cuge, ogromne plazme, projektora, stolnog nogacha i pikada je bilo koma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Headbangig Grunf!
|
ak ja nebum delal vu četvrtak dojdem. Nekak mi se čini da bumo meorali proširivat prilaz desetki štenge da nam naš mitzek nebi zapel na pol puta. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Vrnul sam se iz Međimurja sa svadbe. Opće neznam kak bi opisal te dojmove, ali i sad dok pišem još imam dojmova vu glavi i nisam se skroz na skroz oporavil. ![]() Moji dojmovi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vino je bilo odlično.Bjelo, domaće, pitko. Podrijetlo okolica Štrigove. MENI: 1) Švedski stol: rol šunka, mortadela, pršut, špek, šunkerica, tirolska, vratina, tvrdi sir, sir z vrhnjem, francuska salata, paradajz, kiseli krastavci i pečena paprika s češnjakom. Od svega sam samo malo probal i više nisam mogel dihati. ![]() A poslije toga gemišti. 2) Domaća juha sa širokim krpicama i mesnim okruglicama od pilećih iznutrica. Govedina, hren. Skoro sam zaboravil na domaćio kruh. 3) Umak od gljiva sa vrhnjem i svinjsko pečenje. Prilog pire krumpir i široki rezanci. Salata: crveni radič i zelena salata sa bučinim uljem.Kremšnite i voćni kolač sa bananom i kivijem. 4) Pohana piletina i rizibizi. Zelje na salatu, friški krastavci, cikla i paradajz. 5) Mesna štruca s jajima i kroketi. 6) Voće: Banane, mandarine, kivi i grožđe 7) Palačinke sa orasima, pekmezom i čokoladom Kava je bila svakih par sati. Nije to sve. ![]() ![]() ![]() ![]() 8) torta 9) Roštilj: Čevapi, ražnjići, Krmići sa mladim lukom, ajvarom i senfom I na kraju VINSKI GULAŠ. Jedino mi je žal kaj nije bilo onoga maloga kaj rokće, al' izgleda da to kod njih nije običaj. Vrnul sam se s 5 Kg viška i kak se meni čini da bute za mene morali proširivat ulaz. ![]() ![]() ![]() Živeli mladenci. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#689 |
Headbangig Grunf!
|
Nebumo mi niš proširivali, bumo ti donesli odozdola čekić i štemajzlu pa udri ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|