|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
baš sam neki dan sastavljal jednu konfu, i naravno od periferije je bil u igri sharkoon rush mouse... nisam ga stigao usporediti sa mx518 pa je poslužil mx500 generalni dojam je tak tak, moglo je i bolje. mislim da ovaj miš nema kaj tražiti pokraj Mx518. jedino cijenom mu parira. nekima če zasmetati kaj je miš relativno manji po dužini, tak da nije za veče šape. i tipke su nekak uske. najviše me iznenadilo kaj nema drivera ili dodatnog softwera. i čudno se ponaša na visti. neznam dal je to izolirani slučaj ili generalno + preciznost tipke za izmjenu dpi-a dobra ergonomija cijena - loša kvaliteta izrade nema back foward tipki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Ma miš je ljepuškast i to je to! Cijenom je vrlo privlačan ali opet mislim da je bolje skupiti još za mx518 jer tak i onak kada kupiš dobar miš, miran si godinama! PS: Čak mi se i dizajn sviđa više kod mx500, a mx518 mi je još lijepši od oba dva! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
@jonyb: stvarno mi nije jasno gdje si mu to našao da ima lošu kvalitetu izrade. Ja sam ga uspoređivao sa mojim G1 i po meni to je tu negdje. I da, miš bi trebao biti malo veći poput logijeve MX serije...
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
kod sharkoona me smeta neuvjerljivi scrool kotačić i one klimave tipkice sa strane. čim isprobaš miša ne djeluje uvjerljivo uostalom vrijeme če najbolje pokazati. komparacije radi mx500, nakon 3g isti kao i prvog dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|