|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
P4S800 vs. P4S800D-X
Trenutno imam matičnu Asus P4S800, ali nije baš neki overclocker, a i ograničava me loša podrška za memoriju. Brat mi ima P4S800D-X i rekao mi je da ih mogu zamijeniti. http://www.directron.com/mbp4s800dx.html#caption Koliko je ona bolji overclocker od ove koju sad imam i općenito? Piše da ima 2 ata kontrolera. Jel to znači da na svakom ima master+slave ili samo master (ako je to uopće moguće)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Kaj baš nitko nije upoznat s ovom pločom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
2 ATA konektora misliš? Onda je jedan primary(obično onaj više prema procu, memi itd...) a drugi je secondary. Master i slave su na IDE kablu. Master na vrhu a slave na sredini kabla.
![]() |
#5 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
posto ima sis cipset nece biti neki overclocker. ima bolji cipset od tvoje i samim time podrsku za dual channel koji tvoja nema (onda dobis i 4 ddr utora za razliku od 3). dat ce se bolje klokat al ne previse. ak mozes mijenjat zasto ne? tebi samo moze bit bolje (naravno ak nije nesto syeb na ploci)
![]() |
#6 |
Premium moderator
|
Rađe idi na neku Asus tipa poput P4P800-X, P4P800SE. Vidio sam jednu P4P800SE na tržnici za 200 kuna, požuri dok je još ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Swarm hvala na savjetu, ali sad nemam baš za nekakva ulaganja (LCD, novi ram... ![]() Uzet ću ploču od brata čisto zbog dual-channela i zato što ima s-ata, a zbog 0.6GHz koliko bih dobio overclockingom jednostavno mi se ne isplati kupovati nova ploča. Bolje da onda štedim za novi komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Isplatila bi ti se prodat tvoja ploca i uzeti nesto od P4P800 serije ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Uff ljudi sve sam pretražil i nigdje je nema ili je već zauzeta ili vlasnik prodaje cijelu konfu u kompletu ![]() Ako tko naiđe na jednu neka mi javi na pm ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
A što mislite o ovoj ploči? ABIT IC7, i875 http://www.abit-usa.com/products/mb/...ries=1&model=5 Mogao bih ju nabaviti za 180-200kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Sta drugo rec nego kupuj odmah ako je sve OK s njom. Ta ploca je jedna od najboljih (OC) socket 478 ploca, mislim da ce se svi slozit s tim ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Avocado
|
super ploca. SU reko, ja potvrdujem, kupi odmah.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|