|
![]() |
#211 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Come on, nije moguće da se nikome ne da napraviti fucking screen shot za koji treba 10 s vremena, ako već ne znate skinuti BIOS... |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa jesi PM-o Mara? On ima takvu. Ja još nisam mjenjao grafe.
![]() |
#214 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
EMP moderator
|
Hvala svima koji su poslali BIOS. ![]() Sad me zanima što je VDDC i koliko bih dobio na OC-u kad ga povećam? Ne mogu klokat skoro ništa, jedva dođe do 580/1100 MHz bez dizanja napona. VDDC je po defaultu 1.15 V. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Siroče jadno, digao si GPU više od 15% bez dizanja napona i još se žališ ![]() Pretpostavljam da si to gledao u ATIToolu-nisam clockao sa njim nego sa ATT-om, GPU držim na 1.2750v za 625. Probao sam prvo tjedan dana sa 1.3v pa sam spustio na 1.2750v i stabilno je. Memu držim na 600 2.1052v-mislio sam isto probati smanjivati da vidim koliko se može spustiti napon a da ostane stabilna ali sam zaboravio ![]() Pa je ostalo ovako. Dobro si me podsjetio. bdw-vratio sam grafu jutros u komp, pa ako trebaš BIOS... ![]()
![]() |
![]() |
#217 |
EMP moderator
|
A čuj, vidim da su neki digli na 600/1300 MHz pa mi sline krenule... ![]() Ne u ATIToolu, sve radim preko ATT-a kao i ti, ali u njemu nema tog VDDC-a nego samo GPU, memory i memory IO napon. VDDC se mijenja u samom BIOS-u pa me zato zanima što je to. Ajd pošalji, ako ti se da, još uvijek mi nešto nije jasno s tim BIOS-om... Na mom oriđiđi je recimo CAS bio na 11, a na svima koje sam dobio je CAS 9. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#219 |
EMP moderator
|
Šteka, rekao sam ti sve već par puta tako da fuck off s ove teme... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Super Moderators
|
Je, znam ja tipa sa xtremesystemsa koji ju je sa vodenjačom držao na 700/700. Dok nije crkla ![]() Moraš imati na umu da ima manjak mosfeta za razliku od normalne X19xx serije. Pa trebaš biti malo oprezniji. Da ne pričamo o 1.6ns memi koja traži "malo" više napona nego 1.2ns na npr XT/XTX Ja imam prastari ATT (još od X800XL) i clockam u njemu. Dobro radi pa ga ne mjenjam. Poslao sam ti BIOS na mail.
![]() |
#221 | |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Pitam jer sam mislio spustit malo voltazu na vf900 jer mi se gpu nis ne grije, al me malo strah da nece dovoljno puhat po pasivcu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ovisi koliko je toplo u sobi.
![]() |
![]() |
#223 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#225 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Super Moderators
|
![]() |
#227 |
EMP moderator
|
Ma signal je 100%, jednostavno nema ni slike ni zvuka, program izgleda ne valja... PowerCinema radi bez greške s DVB-T-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Super Moderators
|
Domy bem ti sve po redu...nemam riblju kost pa sam stavio nekakvu kućnu vulgaris na prozor-rekoh ajd da probam... Sa MMC je našao HDTV Promo (samo zvuk i info, bez slike), HTV1, HTV2, RTL i NovaTv. Sa PowerCinema isto. U MMC sam stavio cable i da sav signal dolazi iz istog izvora (ne dolazi ali koga briga ![]() Slika je jako dobra (nema artifakata) ali grdo zastajkuje na trenutke, treba poštena antena. I tak ti veliš-ne radi sa MMC? ![]()
![]() |
#229 |
EMP moderator
|
Ne radi, neće i neće. Nađe mi pet programa (HRT 1, HRT 2, NOVA, RTL i STV), ali ni slike ni zvuka uopće nema. Kod prebacivanja na DVB-T mi se zna srušiti MMC pa čak i izbaciti BSOD, ali rijetko. Pokušat ću još instalirati drivere sa CD-a... Analogna isto malo radi, malo ne radi, tj. slika nekad ima pun *urac artefakata, a nekad je OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Super Moderators
|
Sad sam malo šetao antenu po prozoru i bolja je slika. MMC je 9.15
![]() |
#231 | |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Bome fino, meni je ide i 10ak C gore... Bum probao zauzdat malo zalmana i stavit radje neku puhalicu direkt po pasivcu... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Samo pazi kad skudaš pasivac da ne oštetiš nešto... bdw-meni je kompletna krama na stolu a ne u kućištu, zato i je nekaj manja temperatura ![]()
![]() |
![]() |
#233 |
EMP moderator
|
Kod mene su regulatori oko 55°C u idle, a u loadu oko 75°C... Hladi je AC Accelero X2 u idle na 950 rpm, a u loadu na 1300 rpm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Super Moderators
|
Uf, morati ću staviti neku vanjsku antenicu-snimao sam jučer Galacticu i slika je izvrsna. Komotno je razvučem na 20" LCD-u i izgleda super. Dosta velika razlika od kabelske vulgaris... Jedino nisam nikako uspio dobiti sliku na HDTV Promo-valjda ne podržava HDTV prijem.
![]() |
#235 |
Super Moderators
|
Da završimo štoriju kaj se može gledati sa ovom AIW a kaj ne. Može se gledati-sve ![]() Zadnjih par dana sam se malo poigrao sa DVB-T vulgaris, (HRT-ovi programi), onda sa HRT-ovim HDTV Promo (H.264 1920x1088) Nakon toga sam prešao na Croatel koji emitira u MPEG4 formatu. Tri HRT-ova, RTL i Nova u MPEG4 i MPEG4 HD-Discovery HD (Discovery 16:9, 5.1, 1920x1088) HRT-ovi DVB-T programi se bez problema gledaju (PowerCinema, MMC, čak i u Winampu) HDTV Promo je davao samo zvuk. Croatel je u istim programima davao samo zvuk. Problem je u tome kaj neki programi za gledanje ne daju da se importa potreban decoder ili jednostavno ne znaju raditi sa njim. Za programe kojima je samo falio decoder potrebno je instalirati CyberLink H264/AVC Decoder (za HDTV Promo i Discovery HD) a za ostalo najbolje Nero Video Decoder HD. Ja sam probao i posebno napravljen za X1xx seriju: http://www.cyberlink.com/cinema/ati/.../enu/index.jsp Da bi koristili te decodere potrebno je imati instalirano CyberLink PowerDVD 7.2 ili noviji sa BD i HD DVD podrškom i punu verziju zadnjeg Nera. Program za gledanje i capture koji podržava sve i radi bez problema je DVBViewer 3.6.1.2 Potrebno je samo instalirati njega, odabrati decodere koji se koriste i scanirati programe. I onda rade i Croatelovi programi, HDTV Promo i Discovery HD. Obični programi ne zauzimaju proc skoro ništa, Discovery HD do 30% a ona beštija od HDTV Promo nešto više. (Vuco je kukao da mu je sa svim programima zauzeće 80% ali on ima šljuka ploču, šljuka proc i još ktome Endivija integrušu pa je pitanje koliko mu je za vjerovati :-) ) Ja sam sve testirao sa AIW 1900 i Brisbane na 2880 Minuta snimanja Discovery HD je kakvih 70-tak megi, HDTV Promo oko 130 ![]() Slika je izvrsna, snimljeni materijal isto. bdw-iako se na ovo threadu priča o AIW ovo sa decoderima i gledanjem Croatela ili HD programa vrijedi za sve DVB-T kartice. To bi bilo to, uživajte u gledanju DVB-T HD programa ![]()
![]() |
#236 |
EMP moderator
|
DCM mi je izgleda isključio DVB-T, vidjet ću kad ih nazovem što je u pitanju... Kojom antenom mogu hvatati DVB-T signal, može bilo koja riblja kost ili treba biti UHF odnosno VHF? Do odašiljača imam najmanje 5 km, ako ne i 10, ali mislim da imam optičku vidljivost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Riblja kost je dovoljna, ja lovim sa starom sobnom antenom bez pojačala (Gorenje) koju stavim na prozor da malo viri van i nije loš prijem.
![]() |
![]() |
#238 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#239 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
HRT emitira sve u MPEG-2, Croatel u MPEG-4. Ovaj HDTV Promo ide već dosta dugo, mislim da je na 514 MHz. Kaj koristiš za gledanje?
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|