|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Flash biosa i default postavke
Nemam obicaj stavljati default postavke biosa kad ga flasham na zadnju verziju(tako i sad stavio 1004 na P5B Deluxe Wi-Fi).Moze li to uzrokovati kakve probleme i nepravilnosti u radu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Jedino ako si overclocira ili neke slične važnije promjene. A zašto ga nebi vratio na default i onda samo vratit onako kako ti je sad.... i ono najvažnije zašto uopće flashat novi bios ako ovaj radi savršeno(ili ne radi)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja isto ne vidim razloga za flashanje biosa ako ti sve radi i sa starim biosom |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I meni recimo radi sve s BIOS-om F6, ali jednostavno me svrbi i moram isprobat noviji koji izađe... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Zanima me bi li mi bilo bolje da ja flasham svoj BIOS iako je od rujna prošle godine?? Na čemu bih dobio i molio bih postupak i neki savjet što recimo ni slučajno ne smijem napravit. I još me zanima što da upišem u google da bi pronašao svoju verziju BIOS-a za upgrade. Trenutno imam AMI bios.(I molim da mi ne odgovarate, čemu sad flash?? Ili u tom smislu) Zahvaljujem unaprijed
![]() |
#6 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Joj da bar ja imam muda flashat svoj bios, možda bi mi 3dČmark06 proradio! Bojim se da bum satro komp ako ga odem flashati ![]() Kaj ak zezneš matičnu kod flashanja? Ak je pod garancijom, se da spasiti i za koliko para kod ovlaštenog servisera (Ve-Mil)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ne znam šta da napišem
|
Mene pitaš?? Ma boli me briga, matična mi svejedno vrijedi bijednih 280kn(sad možda čak neš mal manje). Socket 478 polako postaje manjina pa tak da... Imam još garanciju nešto mal manje od 1 godinu. Nisam baš siguran da bi mi prihvatili garanciju ako sam pokušavao flashat bios. Ovaj moj post prije koji sam napisao još vrijedi. Ak niš drugo, molio bar da mi se procedura objasni. Još jednom hvala.
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Vjerojatno ispravljeni neki bugovi (ili dodani novi ![]() Ne smiješ ugasiti ili restartati računalo dok flasha BIOS i pomoliti se da neće pasti napon ![]() Citiraj:
Ja sam flashao na desetke ploča i od dosta proizvođača (Asus, Abit, Gigabyte, Epox...), na puno socketa od socketa 370 pa sve do modernih 939 i LGA775 i nikada nije bilo problema... Samo ne smije nestati struje ili se restartati komp. I naravno ne flashati krivi BIOS.
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ne znam šta da napišem
|
Hvala Swarm, samo me zanimalo. Vidjet ću ja još to s Flashanjem... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo Fera_os tu imas sve objašnjeno http://pcekspert.com/articles/82-1.html |
![]() |