|
![]() |
#31 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
hehehe ![]() ![]() ![]() ajde, ajde..da ne idemo tolko ![]() ![]() jel sad dobro, ha? ![]()
![]() |
#32 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja imam Ge15najs, malo je robustna i vel'ka, i ja preferiram laptop dirke al kad me se doima onaj eLCeDe...koji usput budi rečeno je manje-više neiskorišten...nema veze, bitno da svijetli... ![]()
![]() |
#38 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Lako, samo uzmeš usisavač, usisaš sve tipke i onda ih izvadiš i posložiš tako da normalno pišu... Čas posla... ![]()
![]() |
#39 |
mrzi zimu
|
aaaa....looool lacy, ne mogu se prestat smijat, loooooooool ![]() kakav najlon? i kaj ti tocno ne radi?
![]() |
#40 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Jel' ima nekto drvier za tu tpikonvicu koji rdai sa Vsitom x64? Ovaj rsapeord tikpi me iđzluuje ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
mrzi zimu
|
loooooooooooooool ![]() sry, ne mogu si pomoc...fakat imas velikih problema... samo ne kuzim zakaj imas problema...ono, ja sam ju fino ustekala u komp i sve radilo iz prve bez greske...i skinula sam najlon .) nadam se da ces rijesiti to brzo ![]()
![]() |
#42 |
Pink Floyd fan
|
I nsii izbuigla gaarnicju! Mnei su rkeli da iamm 3 giodne gaarncije ako osatvim njloan, a 4 ako oastvim u kuitji. E sad ja sam iviadzo iz kituje jer nsaim nkiako magoo psaiti, ali ovaj njloan me uibja ![]()
![]() |
#43 |
mrzi zimu
|
aaaaaaaaaaa.....ja cu umrijet od smijeha....loooooool oprosti,znam da tebi nije smijesno ![]() pravo da ti kazem ja nisam ni gledala kaj mi pise u garanciji....i ono, kak bi pisala po njoj 3 godine s najlonom:P i ne kuzim ovo s 4 godine garancije ako ostavis u kutiji? kaj,tipkovnicu? looool
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja imam UltraX flat, tipkovncia je ok, nakon nekog vremena se počela dosta čuti, u odnosu kad sam ju kupio kad je bila doslovno nečujna... vrag zna bil valjalo reklamirati...? plus, tipke su mi se već zaglancale pojedine.... space recimo, uz desni dio tipke.. pojedina slova... ne prljavo, nego jednostavno poderale, zagladile se... plus, kad igram cod2, i kad duže vrijeme držim tipku recimo naprijed (W) ili strafe (A,D) zna mi lik samo stati, i onda moram popustiti i opet stisnuti... prilično je osjetljiv ana dodir... odnosno, promjena snage pritiska... kako da objasnim.... uglavnom, ne bi se više vratio na klasičnu tipkovnicu... previše lupaju i preveliki hod tipki imaju.. ja ba da je ova još plića... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Pink Floyd fan
|
Ma nek' si ti meni odgovorio nakon što sam već kupio ![]() Edit: Evo tek sam sad bacio jedan UT i sve ok. Hvala svima na odgovorima, tipkovnica je super (kad sam riješio one "probleme" sa driverima i najlonom ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 15.03.2007. u 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Looooooooooooooooooool rofl kako ovo dobro izgleda, inace mislim da skidanjem najlona nebi smio izgubiti garanciju, jer ti si: skinuo najlon i tipkovnica mjesa tipke i to nevalja pa mozes odnesti reklamirati za drugu ![]() EDIT: Uf tolko me nasmijo onaj izmjesan tekst na prvoj stranici da sam odmah odgovorio bez da sam skuzio drugu stranicu i da je sve rjeseno ![]() My bad....
![]() |
#58 |
Pink Floyd fan
|
A jel' ti pišeš kroz najlon? A sad ozbiljno, imao sam jedan problem sa tipkovnicom pod Vistom. Naime kad sam išao u onaj sleep (kombinacija hibernacie i sleep-a) nakon što se komp "ugasi" odmah se opet palio. Kemijao sam i kemijao dok se nisam sjetio da bi mogla biti tipkovnica. Rješenje je bilo isključiti u device manageru opciju da usb device može dići komp.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 21.03.2007. u 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
mrzi zimu
|
loooooool... Lacy...ti si pisao kroz najlon? ![]() ![]() hahahahaa...a zato su ti bila onak izmjesana slova...LOL...a ja sam mislila kak' ti je nesto ozbiljnije s tipkovnicom...tipa da ne prepoznaje dobro slova ili tak nekaj... ![]()
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
tipkovnica je mrak + prosla je test mog sina (4.5 godina) bez ikakvih problema (mali stisne 10 tipki od jednom i sve radi ok) ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|