|
![]() |
#31 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja na toj masini i s maxpowerom nebi nis dirao i sto prije citaj SMJESTA se rijesio tog smeca ikupio posteno napajanje.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
Ljudi pa ća ste svi poludili cijeli forum pun pitanja koju memoriju da kupim da izvučem još 5 Mhz, pola foruma ima corsair, koja je tema najzastupljenija ??... a odjednom svi nemoj nemoj , pa šta ako ima pilu zbog toga ne smije htjeti više ?? Pazi sad ovo smanjit će si vijek procesora za neki broj posto, ja sam siguran da taj procesor neće imati duže od dvije godine, a tolko će mu izdržati !!! Msvrtane imaš auto koji ide 250 i nabriješ ga da ide 300 i po gradu ti to nema koristi, ali recimo na autocesti ili pri preticanju...dal svaćaš moju teoriju mislim će mu to ubrzanje koristiti rijetko, ali još uvijek ima puno toga za što su compovi prespori, recimo kodiranje filmova, pa 3D grafika, pa i igranje igrica!!! Ja sam totalno za ocanje, ali u razumim granicama i to svega (memorije, procesora, graf.) ništa nije prebrzo, jer da je ne bi stalno izlazili brži compovi !! ![]() ![]()
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Ako covijek hoce neka ide dalje...pa cyberphere je svog nafrljio na 3.4 pa zasto nebi i drugi...i ak cist fino i 100% stabilno radi ne vidim razlog zasto ga ne bi drzao na toj frekvenciji (primjer).
![]() |
![]() |
#34 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
meni ne smeta nicije OC-anje nego ono kurcenje kasnije..ko da su otkrili rudnik dijamanata u dvoristu...a zapravo su otkirili da im je trava u dvoristu zelene boje...vau i svima nama!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ok, vidim da smo zašli u "tko ima jačeg" vode. Živi brzo, umri mlad i ostavi lijep leš... Ako je za kurčit se okolo kako si ocao i tako super konfu, ok, ako te to baš pali. Meni, komp služi za raditi i igrati se, a dok sve radi glatko, živo me zaboli jel imam proc na 2.8 ili 3 GHz. Corsair i slične memorije više bi uzeo radi stabilnosti i pouzdanosti, ali to što se odlično OCaju bi mi bio samo bonus. Ali, sto ljudi, sto ćudi. A što se tiče skraćivanja vijeka komponenti, mislim na ono "bijeli dim" skraćivanje, ne to što će radit 10 ili 50 posto kraće od predviđenog vremena. A da li vidiš neku razliku što će ti se kodirati nešto 30 ili 32 minute ili što ćeš imati 100, a ne 108 frameova u igri. Automatski kod veće brzine, komponente se više griju, što dovodi do potrebe za boljim hlađenjem što rezultira sa više ventova i više buke (svaka čast vodenom ![]() BTW, razlika između auta i kompova je u tome da još uvijek nema varijabilnih taktova proceva kod Athlona i običnih Pentiuma 4 pa da proc radi na pol GHz kad se niš ne radi, ali kad je zahtjevnije da opali 5 GHz, pa dokle ide. Ovdje ako se boota na 3 GHz, on radi na 3 Ghz dok se ne izgasi. A što se tiče pretjecanja na autoputu sa odblokiranim autom, isto je do 250 km/h kao i sa zablokiranim. Nije ista stvar elektronska i mehanička blokada (kao kod skutera i motora). A ako ideš 300 na sat po autoputu, baš me zanima koliki ti je predviđeni vijek trajanja. Zato, ako ne znaš što radiš, prste k sebi, da ne bi bilo "nismo znali"!:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
hey..ya.. napajanje i mislim sto prije uzet neko dobro.. a sto se tice monitora, tipokovnica i misa..to se potpuno slazem..likovi sastave mrak konfu i onda stede na tome..ja sam uzeo monitor: LG F900P mis: Logitech MX500 tipkovnica:neka ugodna ![]() i to je to
![]() |
#37 |
I Love AMD and nVida
|
SKY, pa nije baš riječ o 50min i 52min Meni film koji se recimo kodira 60min bez ikakvog kloka s klokom na 3200 film se kodira 40min tako nešto!!! A sad zamisli neku 3d animaciju koja se renda 150 sati pa ju skrati na 130 sati to je jedan dan, a to nije malo
![]() |
#38 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Čuj, koja je cijena tvoje i k41n-ove konfe? A nekako živo sumnjam da ima ovdje ljudi koji rade animacije koje se rendaju 150 sati na Athlonima i P4... E, da, nisi napisao čime hladiš svog Athlona? Klokajmo G5 i Athlona 64FX!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
I Love AMD and nVida
|
Pa nije ni moja baš jeftina samo sam u zadnjoj turi uložio 1500 matična 1000 memorija 600 napajanje što je 3100 kuna hladim s volcano 11, ali namjeravam definitivno piknuti aero 7+ Imam ja ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|