|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
nf7s v 2.0 pitanjce
pozdrav grupi. zanima me da li ima neki bios koji omogućava veći oc od službenog abitovog. tražio sam malo po netu našao link na http://www.tictac.katrourke.com/ al neće da otvori stranicu (opera javlja jedan krasni i jednostavni "error" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam Mozillu pa neće ni meni taj link otvorit...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
ja sam imao D26 Mantarays XT modded bios i bio sam prezadovoljan, ploca isla do 520Mhz FSB-a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
nema frke,ja sam isto bio na mantaraysu xtmi relativno sam bio zadovoljan,ali navodno taipan je po necemu bolji...ali opet,trebas isprobavati sa cpc off,on itd....da se fino podesiti ta ploca....isto sma razmisljao kao i ti mad,ali ploca je precjenjena....kao i socketA procevi...tako da sam ja odustao od toga,nabavio lanparty nf4: ![]() iako mi socket A i nf7 dan danas zvuce kao dobitna kombinacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() omg koja razlika u brzini. prije fsb ni mrdac iznad 218 ![]() sad thorton 2400+ (hladi ga thermalright slk-900u sa enermax 92 mm podešeno na 2000 o/min) uredno radi na 245*9.5. memorija je shit pa neide više ![]() najveća razlika je u dizanju vindovza, idu ko mutavi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
520MHz efektivno 260MHz stvarno, čisto da ne bi bilo zabune ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|