|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() Kupujem procesor za nekih 20-30 dana pa bih htijeo znati šta je naj od naj za siću.. Ponajprije mislim na njegovu kvalitetu pri večem OC Cijena je od 500 - 700kn Jel je dobar AMD XP2100 Tbred B ili .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Thorton ili TbredB 1700+/1800+ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Jel netko ima onaj link sa objašnjenjima serijskih brojeva procesora? Sjećam se da mora bit JIUHB i da je poželjno da ima znamenke 28 ili 26 ( downclockan sa 2800+ ili 2600+) i da ima što nižu voltažu... Ne mogu je sad nigdje naći, ali je stranica fenomenalna kao vodič za kupnju proca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
tu imas ako vec imas procesor, pa provjeris sa cega je downlockan, voltaza i slicna sranja... a potrazi na forumu "odaberite pravi 1700 i clockajte do..." imas objasnjenja vecine oznaka... btw, za tih 700injak kn imas vec i bartona 2500+ novih...
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Jel bolje 1700+/1800+ ili Thorton/Barton
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
|
Tak i tak mi je trenutno memorija usko grlo da su oba keksa ili nanya ili infienon bi vjerojatno išlo malo bolje. Nekak mi se čini da bi Thorton mogao bit bolji clcoker od Bartona. Kako god moram vidjet kaj ću ak ne najdem negdje 1700+ ću ubost Thortona i bok.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
da, memorija ce ti vjerovatno stvarat probleme, jel neces moc ic puno preko 133 fsb.a (naravno, bilo bi pozeljno da su ti mem i CPU in sync ![]() evo, zacudo, kupio sam jucer ovaj proc iz siga, i BEZ DIZANJA VOLTAZE radi na 2600+ (iliti 2100injak MHz) ocito sam piknuo jako dobar primjerak ![]() dalje cak ni ne mogu previse (a nema ni velikog smisla), jel mi je na maticnoj sa DIP switchevima reguliran fsb do 166, a mnozitelji do 12.5 x
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Moj prijedlog je da zasparas jos malo i ubodes Barton 2500+..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
|
Razmisli si o Thotonu ( Barton s disableanih 256K, koje jedndostavno uključiš, pogledaj u topicu Thorton/Barton 1700+ dilema kako) Msan mi je nekaj bubnuo možda ga dobijemo krajem tjedna ja zvao al su mi rekli zovi sutra...
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ljudi fala Svaka vam dala Čini mi se da če odluka ipak pasti na Bartona xp 2500 Hvala svima na prijedlozima... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|