|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
As5 oko jezgre
Danas me zva prijatelj da mu je crka komp i mogu li ga pogledat. -Stavija je termalnu pastu AS5 na proc i stavija je citavu tubu i na to pritisnija hladnjak i dalje kako ide. Temperatura mu bila dobra, nakon 4-5 dana crklo. Upale se samo ventilatori. Diga san proc i naravno sve se razlilo, ocistija san ga sa maramicama i stapicima za usi koliko se moglo ali i dalje ne radi. Jel to crka totalno ili ga treba jos cistit sa alkoholom pa mozda proradi. Ima paste i u onim rupicama od socketa, ako ima ko ideju kako njih ocistit. I jos jedan detalj, prije nego je crka komp cistija je utore od rama sa cetkicom za zube. ![]() Proc p4 s.478 Asus mbo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm nisam siguran bilo je nesto tako slicno vec na forumu ja mislilm da se taj socket ne moze vise ocistit.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Termalna se stavi na jezgru(sredina proca) veličine zrna riže a ne istiskat cijelu tubu... Zato je i došlo do problema. BTW. Kakve veze ima detalj što je čistio utore za memu četkicom za zube??
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa cita san negdi na ovom forumu da se nesmi cistit sa takvim materijalima, pa san mislia da su mozda nije do tih slotova. Znan da je problem u tome sta je istisnia cilu tubu, tija ga je dobro rashladit, hehe. Nasa sam nesto na nekim stranim forumima dosta je ljudi imalo takvih problema kad se ne citaju upute, uglavnom moze se pokusavcat cistit i molit boga da proradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
no shit einstein... ja bi probao prvo drugi proc jer po meni je proc otisao iako bas i neznam kako jer bi maticne trebale imati protiv pregrijavanja proca zastitu. uglavnom probaj drugi porc ako neide onda je maticna u pitanju.
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zaštita od pregrijavanja proca nije isto što i zaštita od kratkog spajanja pinova. ![]() Ja bih probao rastavit socket pa počistit alkoholom i štapićima za uši.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
|
pa ac5 nebi trebala kratko spojiti pinove .... jer je to cheramic a ne silver jel ili sam ja nes fulao ![]()
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.03.2007. u 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Nikako da nabavim alkohol. Kako san sad nestrpljiv tija bi to odma sve pocistit i pokusat...rrr. Kada nabavim sve cu to lipo sredit pa cu vam javit rezultate. Pokusava san maramicom i wc papirom ali nemoze se sa tim bas puno uvik ima zaostataka. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
|
![]() |
#13 |
Premium
|
ocistia san temeljito sa 96% alc i njega i soket i ostavia ga neko vrime... Opet ista stvar ali se proc sada ugrije za pop. brzo... Dok ga nisan ocistija skroz malo bi se ugrija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|