|
![]() |
#31 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Da to ti je super ultra dual quad channell napravljeno zasebno za mene rade na 2100MHz postižu zadivljujuču brzinu iza koje se razni Corsairi, Geilovi i sl. mogu sakrit nevjerovatnih 2139/839:burn: :burn: To su ostatci originalne konfe ( 1800+Pal je zgorel, GF4MX420 je prodana, MAxpower 300 je zamjenjen, MSI 745ultra je otišla), sad skupljam pare za novu memoriju i prvo ću morat vidjet koliko ću iat para pa bum vidio će bit TwinMos, Geil ili Corsair..
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
dim je pravi
Datum registracije: Nov 2001
|
aBIT NF7-SL Nabavio sam Abit nf7-sl matičnu. Ploča je druge verzije i ima rupe oko socketa. Procesor ču uzeti Axp 2600 (Barton) . Mene brine to što na forumima jedni govore da na ovu ploču ide Zalman 7000 A ,a drugi kažu da ne. Koliko mogu dignuti FSB , množitelj i napon. Kako prvi put overclockiram komp. bojim se da ne spržim procesor. __________________ Di si nabavija Abit NF7-SL Jer ja sam gleda na abitovoj stranici i ta ploća ne postoji ili sam ja lud Tamo opisuju samo Nf7 i NF7 -S i NF7-m |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Headbangig Grunf!
|
Links, Nitel, HGšrot... Razlika ti je kaj SL nema Serillel adapter s kojim ATA disk spojiš na SATA! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
dim je pravi
Datum registracije: Nov 2001
|
Links, Nitel, HGšrot... Razlika ti je kaj SL nema Serillel adapter s kojim ATA disk spojiš na SATA! __________________ Čuješ a zašto to na abitovom webu ne piše tamo lipo gledam sve ploće koje oni rade i potpisuju možda je neko u nas uveza te falše Abit ploće jer ne virujem da ih abit ne bi stavia na web kad je stavia ver.1 ver.2 NF7-S i ploće sa km ćipsetom ili je to povućena serija |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Headbangig Grunf!
|
Pitaj Abit, nisu je naveli jer je jedina razlika u tome kaj nema serijski adapter to su meni javili iz Linksa, na to isto pitanje. "Razlika između SL i S je u tome što SL nema serijski adapter tako da nemožete normalni ATA disk spojiti na serijski priključak, već samo na uobičajeni paralelni priključak" Zbog te činjenice ti je oko 150 kn jeftinija. Inače su identične pitaj tor-a on ju ima. S ima taj adapter koji u biti skoro pa ničemu n esluži je rtime ti ne ubrzavaš spori disk. Evo ti link na ABITov forum pa pitaj: http://forum.abit-usa.com
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
LUDA : E mrak su ti smajlichi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |