|
![]() |
#31 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Malo se potrudi i pogledaj/usporedi specifikacije, sve ti lijepo piše... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Moja je topla preporuka Abit AW9D-MAX. Ploča je na 975 chipsetu - clocka se MANJE od 965 chipseta, strap joj je 1066, ali s druge strane je vrlo stabilna i dobro opremljena ploča. Nije najbrža, ali je vrlo dobro opremljena ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Pa ovo si ti slikao: http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=117 gle 3. slika po redu pokraj USB-a ima mreža a pokraj drugog USB-a firewire šta ne???
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ocito ga jos nije otkrio ![]() ![]() treba se vremena da se otkriju sve čari ove ploce? ne? ![]() naravno da bx2 ima firewire... i bx2 i aw9d su odlicne ploce...obje odlicni clockeri...aw9d ima malo vise mjesta za OC jer moze dati dosta velik napon na NB sto je kljucno za visoke frekvencije FSB-a na 1066 Mhz strapu. BX2 ide do 485Mhz FSB stabilno (max koji sam ja dostigao)...AW9D bi trebao moci nesto vise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
My bad ak je to to; najiskrenije nemam pojma... ja sam brijo da je to neki eksterni konektor za disk ili tak neš... s time da sam sad pogledao na intelovoj stranici i nisam ga tamo vidio navedenog, a možda krivo gledam... ma nemam pojma... kaj nije da Intel forsira USB???
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Al svedno izbor za tvoj stroj, vise nego mrak! Dosta sale, jedini nedostatak po mojem sto se te ploce tice je to sto nema e-sata, sto danas zna biti prilicno korisno kolko sam primjetio i samo zbog toga bi svoju rado zamjenio za quadGT-jku ili commandosicu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Udaram Ljude Za Pare
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
TK
|
Nisam se oko sata previše informirao pa ako može ukratko šta je taj e-sata
![]() |
#41 |
.
|
E-SATA iliti External SATA - to je eksterni SATA konektor koji se nalazi na ploči skupa sa ostalim konektorima (znači možeš spajati diskove izvana, ne moraš za to otvarati kućište...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
.....
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Eh tako ti je to kod nas laika... nama je samo bitno da radi solidno i brzo i da ima sve opcije koje mi trebaju. Ostalo mi je na ignore.
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
dobro, to joj fali. al bi samo zbog toga isao mijenjat plocu? bezveze ![]() looking forward to it |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ma ono, necu ju mjenjat ako sve bude stalo kako spada na nju, a vjerujem da nebi smjelo bit problema tak da ce sjekirica odraditi mnoge sate sigurno, ali da danas kupujem sigurno ju nebi opet kraj navedene dvije (koliko god bios od quadGT bio musicav jos) ![]() i da, jos stoji u vrecici : hitthewatak da mjenjanje i nije nesto pretesko, hehe, nadam se da kroz koji sat to vise nece biti slucaj! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|