|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() Pozdrav, prilikom skeniranja SCANDSK-om pod XP-om pronašao sam 4 KB bad sectors!!! Što mi je činiti? Standardnom metodom SCANDSK recover nisam napravio ništa! Da li bi formatiranje particije pomoglo ili zamjena diska dok je još uvjek pod garanciom. Disk je Maxtor 80 GB, 8 MB casha! Hvala
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ak je pod garancijom mjenjaj. Nemoj se zezat, kad tad bad sectori se prošire i ode. Daju se oni izolirati ali ak možeš zamjeniti zamjeni. Nedaj da te muljaju, formatiraju i slično.TRAŽI NOVI! Zapiši brojeve s njega i ne primaj ga nazad "popravljanog". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Imam i ja Maxtora s 164kb i opce se time ne zamaram, garanciju imam a ducan mi je 200m od kuce ali to mi je jednostavno previše vremena za zajebanciju ![]() p.s: ici cu ga reklamirat kad nabavim/posudim neki disk za bekap |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
ma kakvi su to problemi, snimis vazne podatke na cd ili neki drugi disk! odneses gdje si kupio i Dobijes novi disk! tak sam ja napravio! sta imas cekati, ak imas bad sektore i disk ti je pod garancijom OD PRODAVACA (TRGOVCA) JE DUZNOST DA NOVI DISK! Amen |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |