|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
pLoČa zA CoRe DuO
treba mi ploča za intelov core 2 duo procesor, točnije E6600, ploča bi trebala imati malo OC mogučnosti, podržavati SLI, neka normalna ploča cijena do 2000kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
inace ima ovakvih tema kolko oces. search je tvoj prijatelj. npr asus p5w dh za nekih 1921kn http://www.nabava.net/katalog/trazil...ena&stranica=8 ili p5b-deluxe ili neka p5b. al za 2000kn ovu prvu navedenu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Asus P5N32-SLI SE Deluxe 1662,91 kn http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A202354 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
ja sam razmišljao o asusovoj commando ploči, jer prva ploča mi je bila asusova P4P800se, i svidjela mi se konstrukcija i jednostavnost, pa bih radije asusovu, NO HARD FEELINGS: hello2 : , E još jedno pitanje, koji je najbolji program koji iz windowsa prati stanje hardwarea, temperature, brzinu, jačinu sve u jednom, jer sam razmišljao da bi na drugi display spoji taj program i na njemu pratiti stanje računala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
commando isto ok, vidim imamo isti problem : cheers2 , bolje reč nedoumicu. Također se bacam na core duo, dost mi je više s.478 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
commando je najbolja P965 ploča po nekima. Ali stvar je ako hoćeš SLI onda nemoj ići na P965 čispet jer on ima drugi PCI-e slot preko southbridgea i ima brzinu samo 4x tako da dobijaš vrlo malo na performansama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ciljaj na neku 975 ploču(bad axe ili P5W DH) ili neku ploču sa 680 čipsetom,ostalo nemoj ni gledat što se SLI-a tiče.
![]() |
#12 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Ajde da se i ja malo prikrpam na ovaj Thread.. Ja ću uzeti vjerojatno core2 4300. Problem je šta neznam koju ploču. Bitno je da se chipset ne grije jako (znači da je dobro riješeno hlađenje), s vremenom bi možda prešao i na 6600 ili jači kad pojeftine. 2 grafičke neću imati tako da mi crossfire ili SLI ne treba nužno. Zašto odabrat 975x ili 965?!? Gigabyte mi nije baš pri srcu jer ga imam i nije mi nešto ta ploča, problema zna imati sa memorijom i sl. Para bi dao tako ajd do ~1500kn al ako može i manje dobro a opet ako je neophodno nešto više da bi dobio dobru stvar onda šta mogu.
💻 🎞♫ Zadnje izmijenjeno od: Chome. 21.02.2007. u 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Moja preporuka je i dalje Bad axe 2. Ploča koja je stabilna, ne grije se čipset zbog masivnog coolera, nema problema s kompatibilnošću, a prema informacijama drugova s foruma koji je imaju dobro se clocka; ja još nisam probao. : goood : Ja sam iznimno zadovoljan s njom i fakat mi je drago kaj sam je uzeo. Također sam bio u velikoj dilemi između matičnih i to konkretno Gigabyte DQ6 i DS4, ASUS P5B Deluxe i Evge 680i. Na kraju sam skoro na blef uzeo BX2 i oduševljen sam prije svega stabilnošću i solidnom izradom.
![]() |
![]() |
#14 | |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
TK
|
Neznam zašto sve bolje ploče imaju utore za 2 grafičke... Bilo bi bolje da to mjesto iskoriste za druge kartice jer ako imaš koa većina samo jednu grafu onda ovaj drugi zjapi prazan a da ne govorim o intel bad axe2 koja ima 3. tako da je ovaj Asusu P5B delux ipak bar po tome malo bolji ne (po tome šta nema 3 već 2)?
![]() |
#17 | |
TK
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 | |
TK
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa jel toliko teško ostaviti da budu prazni? Ili ti je problem što ima samo 2 PCI utora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
TK
|
![]() |
#21 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
drug Mile
|
Ha gle, imam i ja samo jednu i sumnjam da ću ikad slagati SLI ili C-fire, ali mi to ne predstavlja problem. Poanta je da ima 2 PCI slota kaj ti je sasvim dovoljno za zvučnu i eventualno TV karticu uz napomenu da je i standardna zvučna sasvim solidna.
![]() |
![]() |
#23 |
TK
|
A dobro vjerojatno bi onda i mogla biti ta mada je dobra i P5B deluxe pa u biti ni sam neznam ova ima 3PCI koji sva 3 mi vjerojatno i neće trebat dok opet ova druga noviji chipset al jel mi to sad šta znači ne znam...
![]() |
#24 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
drug Mile
|
Od Asusice sam ja odustal zbog problema sa zvučnom. Budući da želim solidan, ali ne perfektan zvuk, ne želim kupovat dodatnu zvučnu već samo dobru onboard.
![]() |
![]() |
#26 |
drug Mile
|
![]() |
![]() |
#27 |
TK
|
![]() |
#28 |
TK
|
![]() |
#29 |
drug Mile
|
Gle, Intelov zvuk je solidan. Nije vrhunski, ali dobro odrađuje svoj posao. Imam Logitechov 5.1 sustav i lijepo radi, ne krči i fakat sam zadovoljan. Za Asus sam čuo i čitao (dakle, bez osobnih iskustava) da zvučna jako krči i usporava rad u pojedinim aplikacijama (valjda je to do drivera). U svakom slučaju, vlasnici preporučuju nabavku nove zvučne kao jedino pravo rješenje.
![]() |
![]() |
#30 |
TK
|
kakve su ovo dve vrste? http://www.intel.com/design/motherbd..._available.htm
|
|
Oglas
|
|