|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Intel Pentium 3
Imam jedan stari Intel Pentium 3,Celeron 733 mhz,jel moguće tu ubaciti neku grafičku klincima za igrice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A odakle da mi to znamo? Mislim da jos nitko na PCE-u nije razvio vidovnjacke ili telepatske sposobnosti pa da moze to znat ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ako ima bilo kakav agp, nekakva 9000 ili 9200 ce radit unutra sasvim oke. inace sa tim kompom neces ziher moc dat klincu da igra cod2 na 1280x1024. pitanje je i koje igre igra. ali u svakom slucaju se vise isplati dat do 200kn za takvu grafu nego cijelu novu najjeftiniju konfu kupit ak ce se igrat igre starijeg datuma
![]() |
#4 |
Premium moderator
|
Da, AGP 4X kartice će raditi dok 8X baš i ne zbog razlike u signalnim naponima između 1/2X, 4X i 8X. I da kao što kaže SU, ne bi bilo loše da navedeš ploču ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
|
Evo i jednog zgodnog linka u vezi kompatibilnosti raznih AGP verzija (pri dnu): http://support.ati.com/ics/support/K...estionID=18872 prvo klik na http://support.ati.com da se inicira session, pa onda klik na gornji link
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Avocado
|
oke, al ovo sto ti kazes sa iksevima su samo oznake za brzinu agp sabirnice. svaka grafa koja ima 2 proreza na agp konektoru ide u agp 1.0, 2.0 i 3.0, dok one koje imaju samo jedan s prednje strane agpa (gledano od limicha) su samo i jedino agp1.0, a ako je samo jedan sa straznje strane agp-a onda je samo i jedino 3.0. ali i sukladno tvojem, 1.0 ima max brzinu 2x, 2.0 podrzava i 1,2,4x a 3,0 sve ostale. i to je to.
![]() |
#7 |
Premium moderator
|
Pa da na to sam i mislio, te zubiće na konektoru. S obzirom na brzinu imaju i različite napone. 1/2X 1.5V & 3.3V, 4X 1.5V, 0.8V ili 3.3V a 8X 0.8V i 1.5V, kao što se i vidi iz SuperUnknownovih linkova. Jedina iznimka je 9700 Pro koja podržava 2X, 4X i 8X.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ThinkPad Hunter
Datum registracije: Oct 2006
|
NVidia GeForce MX440, jeftina grafa (100-150kn) al za te pare odlicna. Naravno plocha mora imat AGP4X. Ako nema bilokoja stara GeForce 2, MX200, MX400.......
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
|
Za 100kn se moze dobit GF3 Ti, a za 150 GF4 Ti ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Evo,nadam se da se vidi nešto pošto koristim fastnet od vip-a,inače ima tri slota,jedan sam koristio za modem,drugi za ss2 karticu i ima još jedan manji crni ili tamnosmeđi taj bi pretpostavljam bio za grafičku,ne znam koja je matična jer nemam hard disk,tj. na novom mi je kompu,a kako planiram i kupnju većeg hard diska za novi komp ovaj bi prebacio tamo,klinci igraju slabije igrice tako da bi svaka grafička dobrodošla i komp bi isključivo njima bio za igranje,zanima me gdje ima kupiti tih grafičkih po 100-200 kuna i kako da odaberem pravu,probati ću naći koja je matična,jel piše negdje na njoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Evo sam našao knjižicu,ploča je ASUS CUSI-FX,Sis Socket 370 FlexATX Motherboard,valjda je to,ovaj smeđi slot je PCI/AMR Share Slot,imam i cijeli nacrt matične,ako treba prebaciti ću ga ovdje. evo i stranice: http://justdeals.stores.yahoo.net/cusifx1.html Zadnje izmijenjeno od: Gustavo. 18.02.2007. u 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prečupavi mod
|
Nazalost, ta ti ploca nema AGP, pa si jako ogranicen sto se tice ubacivanja grafulja. Jedina opcija ti je nabava neke PCI graficke za utaknut u ovaj bijeli slot, ali takve je prilicno tesko naci a da mogu gurat neke igrice, a obicno im je i cijena onda paprena.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
A kolika bi bila cijena neke starije matične koja bi imala agp slot za te starije grafičke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Evo jesam,znači to je kompatibilno s kućištem,hladnjakom i napajanjem od ove ploče što imam? Da dodam da mi ova ploča ionako za onu stvar jer je otišao usb,a i hladnjak na ploči se čuje ko ventilator na autu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Još da pitam kako da znam u kakvom je stanju matična i grafička ako mi neko ponudi,po čemu da prepoznam ako je u lošem stanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Nije to auto da gledaš ishabani mjenjač ili hrđu na blatobranima. Ako ju upikneš i radi onda govora nema. Po modelu vidiš u koje godište ju možeš smjestit ali to niš ne govori, isto kao što ima oldimera koji rade tako i ima riva TNT koje odlično rade i klokaju se ko nove. Npr naravno |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
A jel će to tjerat igrice tipa Need for speed Underground pa onaj Rally Colim Mcrae mislim,moji klinci se na to pale? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Sa takvim kompom možeš zaboraviti na underground
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
editor in chief
Datum registracije: Sep 2005
|
Probaj jos negdje nabavit barem gigu rama, da mu ramom malo olaksas posao! ja sam nedavno slozio isto PIII sa 4 gige rama i Ati Radeon 9600 Pro, cist ok radi! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|