|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Prvi put
Pozdrav svima na forumu : hello2 : Mozda me se sjecate od prije... dosadjivao sam vam kad je bilo vrijeme kupovanja kompa... e pa evo stigao je prije 2 dana i mogu rec da je zvijer. Konfa: E6600 2x2.4 2x 1GB Kingmax 800MHz moduli BFG 8800GTS (svrš svrš ![]() ASUS P5B WiFi Deluxe Audigy 4 - imao prije Procitao sam na forumu sticky o clockanju na ovoj ploci i hvala masnom sto se potrudio i pomogao na kraju krajeva i meni : hello2 : Zasad je defaultno hlađenje gore ali prvom prilikom ide nešto bolje. (preporuke molim) Evo što sam postigao do sad. Temp se vrti oko 49-50.5 Celzijevih Cilj mi je 3.20GHz sa jacim hladnjakom... nadam se da cu uspijeti... Bio bih zahvalan na svakom komentaru i kritici ili pomoci da dostignem stabilnih 3.20 (meni sasvim dovoljnih). Hvala! ![]() Zadnje izmijenjeno od: SFynx. 10.02.2007. u 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: SFynx. 10.02.2007. u 18:49. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ma sve 5 ![]() ![]() Evo hodi na http://www.imagesforme.com i stavi sve slike u THUMBNAIL-OVE Npr. ovako: ![]() Oprez, 1024 !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Da slike prvo stavi u Thumbnail ili će moderator ![]() A druga stvar ram ti je u lošem omjeru,stavi 1:1,proc bi m morao na stock naponu na taktove koje zeliš(bar većina ide tako) A sto se tiče temperature rekao bi da je OK za stock cooler i taj takt,od haldnjaka BT ili ST i to bi ti bilo ukratko to.. Btw ajd uslikaj SPD od rama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Probat cu danas jos se malo igrat sa stock coolerom... vidjet na koliko mi se hoce bootat... jedno pitanje samo... je li normalno da kad promijenim FSB i odem na save and exit da mi se komp ugasi pa sam upali... kad sam tek pocinjao samo bi se resetirao... a sad se bas ugasi... priceka sekundu i upali sam od sebe... :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() proc jos nisam probao na maximum. ali bas ni nebi probavao dok nemam neki jaci cooler na njemu. one SPD coming up :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Kada imas 1:1 omjer onda ti se ravnomjerno dizu i proc i mema.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|