|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Problem s naponom
Ej ljudi, malo sam zbunjen, naime kako sam se odlučio clockat svoju novu kofu, naišao sam na malo zbunjujuću situaciju s naponom...S default naponom sam svoj proc AMD X2 4000+ na kojem je Coolermaster HyperTX i sve na ploči Abit Fatal1ty AN9 16XSLI, digao na 2.65...e sada bi htio se malo poigrati s naponom, ali tu nailazim na "prepreku"...U BIOSU dignem napon, i sve lijepo save-am i bootam s prethodno određenim taktom, ali mi i u Abitovom uGuru-u i u CPU-z-u i u Everestu pokazuje da je napon i dalje na defaultnoj vrijednosti i to se dešava za koliko god ja digao napon...Cool n Quiet je isključen, tako da je to isključeno...ne znam u čemu bi bila fora.. BTW na ploči je zadnja revizija BIOS-a Dajte recita ako imate ideja što bi moglo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Šta, nitko ne zna? Dajte bar recite što mislite da bi moglo biti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ako ti se normalno clocka-koga briga kaj pokazuje soft? ![]() Probaj prozujati tu: http://forum.abit-usa.com/ možda iskopaš nešto.
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma fora je u tome što sam stao na frekvi na do koje sam došao defaultnim naponom i sad je tu problem jer dignem napon u biosu i nema efekta! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jesi probao dalje klokat, jel daje rezultata? sta pise u biosu za napon, jel ima u biosu uopce pokazatelj napona sa senzora :misli: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|