|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Grafička mi škripi (x1600xt)
Grafička mi je prije tjedan - dva počela neobjašnjivo škripiti, ventilator od grafičke točnije, škripa nije glasna, onako po tiho, i grafička radi normalno, al zvuk iritira, dal je to donekle normalno il mi se grafička sprema krepati? btw. radi se o gecube x1600xt, kupljenoj u 9. mjesecu ove godine, prije nje sam imao grafičku sa pasivnim hlađenjem pa nisam imao ovakvih problema, zato i pitam. hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
stavit cu novi cooler na nju onda nakon nekog vremena, ako nađem kompaktibilnog, ne kužim se baš previše u hardware. moje pitanje je koliko ventilator još otprilike može raditi sa takvim ležajevima i kolko je to u biti opasno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma radit će on i dalje bez problema, samo će se čuti buka koja će bit s vremenom jača, ja sam se krivo izrazio nisu oni otišli nego su malo procviljeli |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
najvjerojatnije ću ić na reklamaciju, primjetio sam da počne škripiti tek nakon 10 min nakon što upalim komp, kad se grafička zagrije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
da, sutra ću usmjeriti ventilator prema kučištu pa neka se hladi nego, može mi ko konkretno reći kolko ventilator može potrajati nakon što ležajevi popuste, neznam dal da nosim na reklamaciju ili ne |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|