|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Pitanje??
Ako ovakva tema već postoji molim da je odmah obrišete! Probao sam je naći ali nisam uspio. Zanima me kojim programom mogu overclockati proc iz widowsa?? Jer tipkovnici sam već izbio plastiku : flyingey dok sam guglao zato help!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
CPUFSB SoftFSB I to samo ako ti je matična i clock generator podržan od strane programa SoftFSB se već dugo ne razvija... Koju matičnu i ostalo imaš?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
Daš link?? Matična je neka gigabite, inače socet A. 512 ram-a,xp2400 a za grafičku me sram reći...: sweating |
|
|
|
|
|
#4 |
|
od LemilicE
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
od LemilicE
|
Moraš znat točno koja matična jer mislim da je puno lakše i sigurnije da OCaš iz biosa
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
Hvala na linku. Probao sam iz biosa ali tamo ako stavim iznad defolt. 135 fbs-a neće mi se botati, znaš li možda kako da to riješim? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
od LemilicE
|
Trebaš znat koja ti je točno mema, namjestit njene latencije i povećat voltažu CPUa i MEMe. Imaš par stickija u OC forumu i tamo si pročitaj uputstva
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
U biosu nema latencija meme, a napon mogu mijenjati samo za proc i to za 0.1 v a još mi ni ne piše na koliko je sada ![]() Mema mi je kingmax ddr333 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
od LemilicE
|
HM, pročitaj sticky obavezno... Nije baš pametno kopat po tome ako se ne razumiješ... Bilo bi dobro da staviš najnoviju verziju biosa za početak
|
|
|
|
|
#10 |
|
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
jesi pogledo kaj imas na cd-u od maticne? inace na njem bi ti s plocom trebao doc program za clockanje iz windowdsa. e sjetio sam se zove se easy tune http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...lity_List.aspx
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eto jos jedan programcic za oc iz win http://www.techpowerup.com/systool/ |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
Sa matičnom sam dobio easy tune 5, instalirao sam ga ali kad ga pokrenem ništa kao da ne postoji a VTurner pokrene normalno i radi bez ikakvih problema. Di da nađem novi bios? Edit: je li moguće da je temperatura procesora u idle-u 61: lol2 : ?? Everest toliko pokazuje u biosu isto toliko piše, to je sigurno pokvaren senzor jer ako nije...: hitthewa Zadnje izmijenjeno od: Mr.Freeman. 27.12.2006. u 16:51. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
od LemilicE
|
Jer ako nije onda ti sigurno krivo stoji cooler, a velika je vjerojatnost da imaš slabi propuh kroz kućište ili da ti je cooler od procesora pun prašine. Bios skineš sa gigabaytove stranice. Odeš na stranicu od tvoje matične i nađeš novu verziju tamo i pročitaš upute kako flashat... Ako nisi siguran, nemoj. Otvori kučište i negdje na matičnoj (možda između PCI slotova) ti piše točan model matične...
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
Cent nije, to sigurno, otvorio sam kučište i ono paf; nema ni zrnca prašine: stoopid ali odmontirao sam za svaki slučaj vent i ljepo je ispoliran sve je 5, mora da je kriv senzor.: hitthewa Idem na gigabiteove stranice po ću vidjeti šta je s tim biosom. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
Čovječe jesu ti gigabajtci zeznuti, i da počnem kritizirati: otvorim njihovu stranicu i sve uredno, pregledno i još piše flasbios, kliknem i tamo moram skinuti nekog flashagent i dobro skinuo ga, on mi ljepo kaže koji bios mi treba ok, upišem koji mi treba na njihovu stranicu i totalno sra** to se plaća 7.50$ ne mogu vjerovati: giljotin Ima li možda negdje da se to može skinuti a da je besplatno??? |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Reci nam koji je točno model ploče pa čemo ti pronači bios. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
Evo našao sam, model je K7NCRI8G. Ako uspijete naći bios za ovo čudo(besplatan) zbilja ste genijalci: goood : |
|
|
|
|
|
#18 |
|
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
zabunio si se, to je K7NCR18G. ![]() BIOS: http://www.leadtek.com.tw/eng/mainbo...hipseriesid=15 tu imas za razne izvedenice K7NCR18G, uzmi koja ti treba. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
To care: goood : imaš glas za reputaciju od mene: cheers2 |
|