|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Gdje nabavit WoW u ovo doba?
Želio bih nabavit WoW sad, za Božić.... (ne, ne šalim se) Igrao bih do lvl 60 i onda nabavio BC pa dalje do 70.... Živim u okolici VŽ-a i jedina trgovina za koju znam da prodaje WoW je Algoritam, koji je igru rasprodao... Ah, da, našao sam i neki CD-shop, al i oni su rekli da su prodali.. Jel ima koja plemenita duša koja bi mi pomogla naći neko prodajno mjesto u kojem još uvijek stoji barem 1 WoW? Želio bih nabaviti prije Božića, ako je moguće.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Puf ... malko nezgodno ... Znam da je Algoritam taj koji je imal po 169 Kn. Možda: http://www.crovortex.com/ Problem je u tome kaj se sve sprema za Burning Crusade - pa je malko nezgodno naći original. Osim naravno kod preprodavača accountova, ali onda plača lika i to masno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A.... budući da imam već WoW instaliran, jel moguće kupiti samo cd-key prek neta? netko mi je o tome pričal... ali.... Bratić mi je cijelu 1 godinu dao da igram na njegovom accountu, a sad mi je tata konačno rekao da mogu kupiti, dal mi lovu, a sad nek ja najdem igru.... A taman su počeli školski praznici... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
http://www.game.co.uk/ valjda tu ima nije skupo
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
U Megastoru su prije 5-6 dana imali još 10 komada. Vrijedi probati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nabavio ja jučer pa sad uživam... Igra+ 2 mjeseca bon = 300kn Trenutno igram s human priestom, već lvl 13, na Alonsusu, pa ako ima nekog tamo, javite se! Hvala na savjetima |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ima ti ekipe iz Hrvatske na Nordrassilu-PvE i oko 10 nas iz Vža i Ludbrega pa ako se odlucis svrati ^^ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|