|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Administrator Pass NEMOGUCE ! Probit?? WTF??
Cilj mi je probit administrator password, nikome napravit sranje... Eo cisto se nadmecem s frendom u nekim stvarima, i tako se ja njemu hvalim da znam probit admin pass, on mi na to odgovara da njegov admin pass nemogu,pitam ga wtf?? on mi kaze eo ti moj komp pa probaj... Krenem ja 1. sam bootabilnom disketom s nekim programom za to (neznam tocno kako se zove) i promjena passworda ne radi!, Nakon toga probam sa Winternals ERD commanderom, promijenim ja sifru on kaze da sam ju uspio promijenit, ali badava on to kaze kad moj pass koji sam ja stavio NE RADI!... Probam i 3. soluciju odem u safe mod i kako bi tamo sifra trebala bit maknuta ne?? u safe modu me TRAZI! sifru da bi se mogo logirat, i jedina opcija u safe modu je "Administrator" koji naravno trazi pass! Zna neko o kakvog se zastiti radit i kako ju probit?, Da si ju i ja metnem na komp ![]() Moze i private MSG!!! THX!! Ps: nadam se da ce neko znat rjesit ovo, jel eo sve koje sam ja pito neznaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne, administratorski passwordi su sa razlogom postavljeni i ovdje neces dobiti upute kako ih probiti. To vec spada u neku drugu domenu, a koju PcE ne pokriva.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Atha, daj ovo i zalockaj. Kod mene već rade slobodne asocijacije na riječi cmd user net script. : nono :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|