|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() ovo je moj model TAGAN 420W, i-Xeye, Super Silent, TG420-U02, aut.reg.brzine, ATX2 v2.0 evo ovako neznam zasto odkad sam prominio napajanje u gore navedeno pojavljuje mi se blue screen, e sad sve je dobro spojeno : ) , ali zanimljivo i meni neobjasnjivo je to da se gasi uz malo zahtjevnije radnje na internetu, znaci opcenito dok igram cod online, nemogu shvatiti zasto jer bilo koju igricu ako nije na internetu pokrece bez beda i negasi se. cak mi se zna ugasiti kad sam i na msnu LOL. Znaci u normalnim okolnostima bi posumnjao u ram ili procesor, maticnu neznam ali sve je radilo dok nije doslo do promjene napajanja. Jacina za moju konfiguraciju nije upitna jer nije nesto zahtjevna Jedino sto tagan ima ovo odvojeno uzemljenje mislim ja sam ga zavidao na kuciste ali cisto sumnjam i da nisam da bi se radi toga gasilo i to dok sam bas na internetu jos jedan LOL E sad molim vas za pomoc jer me izludjuje jer strukom kojom se bavim internet mi je jedna od najvaznijih stvari i nezelim da mi se gasi svakih po ure Eto molim vas za savjet i rijesenje osim kupnje novog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Stavi u sig ostatak konfe, ako sumnjash u napajanje, odnesi ga probat na drugi komp ili ti probaj drugo napajanje....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa kazem ti netreban staviti drugo jer je radilo s nekim falsim ms a ovo tagan napajanje je novo novcato jednostavno nekuzim mozda imna neku gresku na sebi neznan garancija traje samo je problem sto je iz linksa a ja sam u zadru pa bi vise volia rijesiti sam taj problem ali izgleda da mi nema druge |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Samo ti lijepo stavi sig... ![]() Nije isključeno da nisi šta zeznuo kod promjene napajanja... Najbolje vrati sad MS-ovo pa vidi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
heheh znam imao san i ja takvih iskustava, evo stavio sam ms napajanje i radi nije srusio nijedanput,ali strah me tog cuda i nezelim ga o svojoj kanti jer ipak je to ms ![]() Mislim ispravite me ako se varam ovo napajanje i nije tako lose a lijepo dodje ![]() mislim da nebi trebalo padati na amd -u 64 venice core hehehe ![]() neznam preostaje mi cini mi se najgora opcija i vratiti ga ili postoji kakav programcic za testiranje toga mada cisto sumnjam ??? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|