|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
counter strike 1.6
molim vas pomozite, kad god pokusam uci u server izbaci mi ovo: "LAN servers are restricted to local clients (class C)". to se događa i kad ja napravim server a drugi se spajaju direktno preko ip-a. u cemu je problem?
![]() |
#2 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Znaci da je server LAN i samo je za one koji su u toj mrezi Otvori konzolu i napisi sv_lan 0 jer po defaultu je sv_lan 1 kad napravis server btw to se ne isplati raditi jer ostali koji se spajaju na tvoj server budu imali po 100-300pinga i vise jer ti ovisi o vezi koju ti imas, a servere koje vidis na netu su dedicated servers i to 100Mb |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
ps. ako se ko javlja za clan[TFD] ek mi posalje pm ili msn-marcellius09cro@hotmail.com skupilis smo par dobrih igraca al trazimo ih jos i imamo svoj forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
To ti je samo za Original CS tj. ja mislim samo za Steam Ali jedan dobar server gdje mozes besplatno igrati je Terra.net (ip: cs.terra.net.ba) mozes ga dodati tako da odes u favorites, i add server |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
CS iliti Steam igre ne mozete besplatno igrati ako nije neki crack/patch u pitanju zato pazite o cemu pricate da ne bude kazne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|