|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Isao sam namazati procesor novom pastom i iscupo sam ga vanka te malo iskrivio one iglice iza, nije bilo nista strasno ali sad nece da ga digne uopce malo sam iglice zamrljo pastom ali sada i pod povecalom sve je cisto i iglice su ravne ali ne pali!! Dajte mi neke mogucnosti do cega je to mozda ja nisam kriv : bonker : sad sam cijeli izvan sebe radi se o procesoru athlon 64 2800+ neznam ako sam za***a stvar ni koliko ce me dodi novi... EDIT: Jos nesta na onome ekranu na maticnoj stoji "FF" i na kucistu gori crveno svjetlo konstantno bez zelenoga Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 02.12.2006. u 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
unistio si socket |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Cekaj ako je samo to ne treba mjenjat maticnu? socket 754 koliko zelembaca. Probao sam upalit bez coolera i negrije se proc uopce |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
bios nema veze s tim. Jeli se moze kupit socket za 754 ploce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ne . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#9 |
Registered User
|
ne nisam pastu u socket zguro. Jeli uopce ima vise kupit za athlona 64 kupit maticnu?? Nemogu virovat da mi se ovo desilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
ima, kako ne!! probaj na trznici potrazit, imas novih u vemilu npr... samo pazi da kupis sck754 i pazi dal trebas AGP ili PCI-E |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
blademanx1 jesi ti to gurao procesor sa namazanim pinovima u socket od ploče? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Uzmi acetona, i namoči štapiće za uši i lagano očisti nožice od procesora, jednu po jednu ![]() I da, pogledaj je li ima paste što u socketu : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne, ne, ne, FF kod Epoxa je fully functional, tj. da je sve OK, ali kako onda ne radi, pitanje je sad...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#15 |
Registered User
|
Hvala svima na pomoci! Odlucija sam to odnit lijepo coviku nek on to napravi ne zelim slucajno da s***em jos nesta Ako sam gura pinove sa pastom u socket onda je to bilo kolicine sta se vidu pod povecalom |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Sretno,nadam se da ceš to riješiti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
![]() @blademanx1 Probaj izvadit bateriju van, nek se ploca isprazni, clear cmos-a, probaj drzat pritisnut power switch i onda ustekat kabel od napajanja. Naravno sve komponente koje nisu potrebne za minimal boot vadi van..
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: Mar 2006
|
imao sam i ja takav slican problem,ali nije mi usla pasta u socket nego nisam dovoljno ginuo onu kopcu da otpusti cpu,i na silu skinuo,poslje vratio,proc je bio hladan a na ekranu sve crno,crkla ti maticna jednostavno |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
Ok sve ok nisu neki pinovi hvatali sve OK sretan ko nikad!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |