|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Enter The Matrix
jel igra tko to uopce? Evo ja sam ju danas probao...i mogu reci da je igra...smetche. Totalno jadan AI, malo prezahtjevna, fight sustav je u qrcu, uglavnom= razocaranje. Jedino sto valja su FMV animacije... Vasa misljenja o doticnoj igri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Enter The Matrix
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ja sam se ugodno iznenadio. zašto? očekivao sam neko apsolutno smeće tipa fellowship of the ring... ono... imaju brand pa će bezveze nekaj prodat. ali nije. meni su oni svi potezi baš fora, a matrix mod mi je bolji nego u max paynu sto puta. a što se trzanja tiče... probao sam na najboljim konfiguracijama s raznim OSovima i DX-ovima i nema teorije. šteka na svemu. mislim... može se na 2.8C s 1GB RAM i 9700 igrati i naravno leti, ali je svejedno daaaaleko zahtjevnija (ili lošije optimizirana) od ostalih. BTW. jučer i danas igram Mercedes Benz racing ili kak se već zove i igra mi je genijalna. tak dobru simulaciju već dugo nisam vidjeo. nije samo reklama... igra je fakat odlična. a pogodite tko je proizvođač.... TDK!!! nisam gledao koji je to studio, ali vlasnik je TDK.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Neznam decki kak vama ali meni igra u 1280x1024 sve max radi bez trzanja rijetko kad se spusti fps ispod 20 ali stvarno rijetko. Igra je odlicna ako se uzme kao ufuravanje u matricu i odlican je bio forspan za reloded. Bas sam je danas slucajno instalirao i opet mi je ok. Ako ste Matrix fan igra ce vam biti mrak. Ako niste neki fan Matrix-a nego obican igrac nece vam biti nesto! Bas iz razloga AI i slicnih stvari.
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ali jebemu ovo mi je trzalo na bilo kojoj rezi i s svime na minimumu, u pocetku nije bilo strasni ni previse cesto ali kasnije kad sam poceo pogibati zbog trzanja sam morao odustati.... inace jesam matrix fan ali igra me bas nije odusevila barem dokle sam je igrao (do kraja onih kanalizacija) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Enter The Matrix je losa igra kao sama igra. I sa tehnicke i sa igrive strane. Kad se usporedjuje s filmom tek...a joj...necu dalje... Meni je samo krivo sto tako dobar film ima tako losu igru koja je nazalost prepompozno najavljivana od sviju (pogotovo od strane , npr. Joela Silvera (to se vidi na Animatrix DVD-U). Btw, Animatrix rula!) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije nuzno ako si fan nekog tamo x,y filma pa moras i igrati sve igre na temu tog x,y filma. Htio sam reci da ti je dobra zato sto vidis neke stvari koje ne mozes u filmu!! I nisam rekao da moras odigrati sve igre na tu temu! To si ti rekao. Apsolutno se slazem za Animatrix, bas sam ga nedavno pogledao. I mark je!! Sto se tice najave i zavrsne obrade igre to je istina, koma, ali moras zanati da ti je to tako uvijek. Stalno nam govore, biti ce to do sad nesto nevidjeno, a onda dobijes k***c. Mislio sam da su se ljudi do sad vec naviknuli na to. I meni je krivo sto ima tako losu igre, ali vjerujem da bi bila puno bolja da su je stigli zavrsiti ili jos bolje da su je odgodili dok ne naprave sve kako valja!
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
No more... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW jesi li ti skuzio sve kaj tip brijao Neo-u na kraju ili ces morati prevrtiti ponovo dvd ko ja (naravno kad stigne)?
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kad dodje dvd sve ce biti jasno!! ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
ti je najčešće program koji je stvoren da bi zafrknio nekog... ja tražim prank matrix tipa koji bi se otvorio na nečijem računalu te malo isplašio neukog vlasnika(virusi i takve stvari,ja ložim... ) ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|