| 
 | |||||||||||
|  14.09.2003., 03:16 | #1 | 
| Napokon dočekao DNF :) Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | 

IE i neke čudne stvari...
			 sve je počelo jučer kad sam kupil logitechovog optikanera vulgaris...miša... instaliram ja njeg ljepo i sve...i od tad su počeli problemi koji nemam pojma ka su vezani uz taj miš... odjednom nemrem otvorit niti jednu stranicu osim PCE,nabava i google.... a tek kad koristim kotačić...joj.....ko da surfaš na 386 i 13 k modemu....sporo do yaya ...slika se vuče.....slova kasne... probam instalirat ponovo IE 6....opet isto...zbrišem keksiće...opet isto....pogasim nepotrebne programe itd....opet isto... i to se dešava samo u browseru...dok radim ili pišem sve OK... koj vrag se dešava...??? 
				__________________ I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. | 
|   |   | 
|  14.09.2003., 14:15 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Republic Of Maximir 
				 | Jel ti ukljucen Smooth Scrolling? Ako je, iskljucivanje bi trebalo rijesiti sve probleme sa skrolanjem... 
				__________________ Imao super komp koji sam poklonio curi, sad radim na sasvim prosjecnom laptopu i bas mi je OK   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  14.09.2003., 19:12 | #3 | |
				 | Citiraj: 

__________________ I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. | |
|   |   | 
|  14.09.2003., 19:41 | #4 | 
| Feldwebel Datum registracije: Feb 2002 Lokacija: bolnica 
				 | Deinstaliraj drivere za taj miš. To je jedan u kolekciji softwarea koji kvalitetno zaseru komp. Ne stavljaj nikakve drivere. 
				__________________ Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. | 
|   |   | 
|  14.09.2003., 20:31 | #5 | 
| Master Of Disaster Datum registracije: Nov 2002 Lokacija: Rijeka 
				 | skini dobre logitechove drivere..molim te..da ne snima drivere.. skini s njihov site-a nove drivere i sve bi ti trebalo dobro raditi.. btw, rak...kakve veze imaju driveri za mis sa IE?  
				__________________   | 
|   |   | 
|  15.09.2003., 00:32 | #6 | |
| Premium Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Republic Of Maximir 
				 | Citiraj: 
 dec it, botoms ap  
				__________________ Imao super komp koji sam poklonio curi, sad radim na sasvim prosjecnom laptopu i bas mi je OK   | |
|   |   | 
|  15.09.2003., 00:58 | #7 | |
				 | Citiraj: 
 to i mene muči....kad stavim miša vulgaris sve je ok....a ovog logitechovog e onda počinje tulum...  :confused: 
				__________________ I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. | |
|   |   | 
|  16.09.2003., 01:02 | #8 | |
| Feldwebel Datum registracije: Feb 2002 Lokacija: bolnica 
				 | Citiraj: 

__________________ Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |