|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nova GigaB K8N51GMF riknula!?
Danas sam uzeo tu plocu ,stavim je u pc sve se boota,instaliram windowse,office ,restart i ugasi se -sama od sebe . I nije se vise probudila,bios se uopce ne dize ,ni zvuka..... Po meni ona je prdnula......kaj vi mislite? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
You'll Never Walk Alone
|
aj napisi prvo koju imas konfiguraciju,jer mozda se nesto s napajanjem desilo ili neka druga komponenta nemora biti maticna,i napisi jesi sam stavljao maticnu i sta si sve napravio,moze biti neka banalna stvar nakraju...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ta ploca sempron 64 na 2800 goodram 512mb ati x700 gigabyte hdd maxtor 80 gb sata 2 napajanje je ispravno. znaci stavio sam maticnu u kučište ,komp se dignuo ,ja instalirao windowse,office ...napravio restart i vise nema post screena,nema zvuka,od bios-a ni traga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
resetiraj bios na matičnoj, barem 5sek držati kratkospojnik na isključeno napajanje! ako ne proradi povaditi sve sa matične ploče i počupati pogone, upaliti samo matičnu, resetirati bios, ubaciti samo cpu, grafu i ram ponovo podignuti ako ti matična nema led diagnostiku onda ima zvučnu tako da bi morao imati pc speaker prikopčan na matičnu, ako ni onda ne radi probaj sa drugom memorijom (ako je bazni sektor mem defektan onda ne boota komp 0-640kb) ako ni onda ne radi ostaješ na grafičkoj i matičnoj s time ako je grafička komplet defektna komp bi trebao davati nekakve zvučne signale ili pokazati na led-u na matičnoj!(procesor je rijetkost da je defektan)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Riknuo BIOS ,odnio sam u Vemil,testirali,potvrdili dali drugu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|