|
![]() |
#1 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Diablo III ???
Čuo sam neke glasine i prošvrljao net-om i naišao na zanimljiv tekst. Evo citat: ...Today our partner site(www.wcradio.com) and a few others(www.blizzplanet.com, www.wowwirc.com) hosted a Q&A with Richard A. Knaak, writer of the new book that takes place in the Diablo Universe, Diablo: The Sin War, Book One: Birthright. There are a couple questions relating to Diablo 3 and I think you will be very happy to hear the answers. "The Sin War trilogy, written by New York Times bestselling author Richard A. Knaak, lays out the basic foundation for the lore of the Diablo universe." Here are some questions from the interview. Q - Rathi: Any ifnormation on Diablo3? Have you been asked to write a further story? A - Knaak: What happens in the Sin War is significant, as I mentioned, toward the future. I know that Blizzard is very eager to make Diablo fans happy. Q - Medievaldragon: Hope I am not spoiling much at this point, however I really have to ask. Blizzard introduced a new Pandemonium Event monster named Lilith (Act V) in Diablo II Patch 1.11. You can read about her at: http://www.battle.net/diablo2exp/mon...5-lilith.shtml A - Knaak: Answer for Medievaldragon: She is, I believe, although she will look a little different by the game's point. Her part in the trilogy is major. Q - Medievaldragon: How much of the book is creation of yours, and how involved is Chris Metzen behind the canon storyline of Diablo: The Sin War Trilogy? Do you think the ramifications of this book impact in the storyline of Diablo 3 the game? A - Knaak: This is a pure collaboration between myself and Chris/Blizzard. All that is written is passed by him and the others there. This will be canon and has adjusted earlier info. The ramifications here will be used for any future project...and I ain't writing for a dead game. Q - Deathshade|EU: So... Diablo 3? A - Knaak: I am not writing for a dead world...but a world with dead. nuff said... San ili java??? -> ne zna se, ali ono što svi fanovi diabla sa ovog foruma mogu učiniti je to da potpišete peticiju i date svoj glas za DIABLO III LINK: DIABLO III PETITION |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Po meni i onome što sam pročitao po netu Blizzard radi na diablu 3 već duže vrijeme i to je javna tajna. Nema potrebe za nikakvom peticijom. Ja inače postam na jedom starcraft forumu tako da su takve vijesti tamo česte. Također zanimljivo će biti vidjeti što će Blizzard zakuhati sa pričom. Jer su "sva zla" uništena. Isto tako šuška se da bi Blizzard mogao i najaviti Starcraft 2 u isto vrijeme. Kao vrijeme službene objave spominje se početak 2007.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
junior
Datum registracije: Aug 2005
|
mozemo se samo nadati, meni je samo poznato da je jedan razvojni tim koji je radio na diablu 3 dobio nogu jer nisu napravili nista spektakularnoga nego su samo usminkali grafiku na dvojci tako da ce kada izade diablo 3 ponuditi nesto cisto novo(bar se nadam!), a do tada uzivajmo u blizzardovim klasicima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Čitan u BUGu da je Blizzard North odgovoran za Diablo. Ja sam igra samo D2 LOD i to mi je najzanimljivija igra koju sam igra. Sad ta ekipa radi na Hellgate London i to će bit ka nekakav nastavak Diabla. BUGovci su dosta posrali Blizzard zbog WOWa i njihove politike, a i zato jer su raspustili Blizzard North. Vrime će pokazat šta će bit, a ja bi volija da u 2007 bude bar nešto diabolično : lol2 :
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja sam čuo da je Diablo 3 napravljen još prije par godina, al je bio totalno jadan i da ih je bilo "sram" poslati to na tržište.... Diablo2 mi je bila jedna od najboljih igara..... I.. čuo sam nešto da bi Diablo3 trebao biti MMORPG, a sad ak će opet biti slično WoW-u s pretplatom... onda niš od te igre za mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma ta peticija, ja mislim, nema svrhu da sili Blizzard da napravi D3 nego čisto toliko da vide kolika je zainteresiranost ljudi za D3. Pa onda je i vjerojatnije da će pravit igru ako vide da je interes velik i ako se može očekivat velika zarada. Ali onda opet ostaje pitanje kakva će ta igra biti ako bude napravljena samo zbog zarade. Tako da se ipak čini da od diabla 3 ništa još barem 10-ak godina: baad :, a kvalitetnog diabla 3, koji će u današnjem svijetu igara predstavljati ono što je nekad pretstavljao D2, vjerojatno neće nikad ni biti.: baad : |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
|
tko zna...al opet bilo bi super da izađe diablo3 slijedeće godine ![]()
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
diablo 3 ce izaci sljedece godine sigurno ![]() nakon toga ce izaci starcraft2 ![]()
![]() |
#10 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Hmm znajući Blizzard igru će najavit,bit će hrpa trailera i press konferencija i onda će je odgodit: suicide par godina... Isto tak kak je ugašen Starcraft Ghost: DualWiel(ili po nekima samo zamrznut...)
![]() |
#12 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
http://www.blizzard.com/jobopp/desig...-balance.shtml Blizzard traži ljude koji imaju iskustva u igranju Warcrafta i Starcrafta koji bi radili na balansiranju igara za multiplayer. Očito je da Blizzard nešto opako kuha. Također vidi se želja da naprave koliko toliko dobro izbalansiranu igru koja bi trebala zamijeniti SC u Koreji.
![]() |
#14 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ha čuj gledao sam po puno stranica spekulacije o starkiću 2 i što će vjerojatno u njemu bit sadržano,iako se ipak nebi previše nadao uskoro diablu 3 ili starc 2 zbog WOW i njegovog uspjeha,vjerojatno će doći još koja expanzija ...
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Ne nabavljaj The Wanderer.. To ti je neki CD sa svim mogućim stvarima s Diabla 2 i Diabla 2 Lord of Destruction... I još par Character editora da si napraviš character iz snova, i to ti je to..... Gluposti.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|