|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A8V-E ne podržava X2 dok A8V-XE podržava (barem po Asusovoj stranici) A sad dal se flashom biosa to sredi ne znam @Ferrys stavi 7900GTX na 3000+ pa na E6300 pa da vidiš kak je 3000+ usko grlo ![]()
![]() |
#33 |
Moderator
|
imaš kaj protiv ![]() zapeo sam jer je CPU zasad najjači a cijenom je prihvatljiv (1250kn kod Vranoge)
![]() |
#34 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#35 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
X2 ce svakoga sasvim dobro sluziti, cak super...nema razloga za prelazak sa 939 na C2D i slicne gluposti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Stvarno su neki zapeli malo previše na C2D, onaj kome nije dovoljan jedan X2 minimalno 3500+ uz neku 7900gs/gt grafičku je lagano poremećen, i ako čovjeku koji je otvorio thread ne paše C2D onda kaj uopće pišete o njemu. LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
dobro predložio mu je čovjek,ja sam si isto mislio jer taj ddr2 zna biti dosta brži,a i to je budućnost,ali ne vjerujem da se ljutite na wolva jer je pokazao alterativu,nadam se da smo pomogli čovjeku i na kraju opcije su pred njim i njegove su pare pa neka radi kako ga je volja,ali mislim stvarno bezveze napadate |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pink Floyd fan
|
Ma tko se ljuti na wolva?! Barem ja ne ![]() Ja sam zamijenio A64 sa A64 x2 i super sam zadovoljan, mozda bi C2D bi jos bolji (citajuci testove bi) i da kupujem novi komp vjerojatno bi mi bio izbor ali sad nikako.
![]() |
#39 | |
Moderator
|
Citiraj:
Imam 3700+ i kad skupim neke pare možda i odem na c2d Ali definitivno neću ić na AMD X2 Ja sam čovjeku dao prijedlog a nisam mu uperio pištolj u glavu i reko kupuj E6300 Ak ste vi jalni jer nemate para za E6300 to nije moja briga. Nisam narajcan na bencheve već na sirovu snagu koju C2D posjeduje. Inače mi je AMD draži ali hebemu kad je zasad Intel isplativiji i brži. Narajcan sam na to kaj E6300 napravi rendering u Rhino-u za duplo manje vremena nego ja sa 3700+ Zato kaj mu otpakiravanje RAR-a od 700+MB traje također 40% kraće nego meni. I kaj tebe briga kaj ja imam u SIG-u Mogo bi tebe pitat kaj ti imaš DFI SLI-D kad imaš samo jednu grafu? Kaj nisi uzo DFI Ultra-D? Svi imamo svoje razloge zato ako nemate nekaj pametnog za komentirat onda radije nemojte niš sipat!
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 24.10.2006. u 23:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Space Cadet
|
meni jedino muci ovo x2 kosta 2000kn, e6300 kosta 1250, davat toliko para za skoro duplo sporiji proc...(overclockiran naravno), da x2 kosta 800kn koliko bi mu bila realna cijena nebi nista reka ali ovako neznam...
![]() |
#43 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Lagano kada se kupuje potpuno nova konfiguracija. Onda je sigurno ići bolje na najjeftiniju Core 2 Duo kombinaciju. Nekome tko ima soc. 939 ipak je bolja solucija ići na neki X2 proc, koji za 90% forumaša ima i previše snage! Uostalom, u Ve-milu navodno opet ima X2 3800+ za soc. 939 po 1500kn, a to je najbolja solucija ukoliko se ide na X2 proc!
![]() |
![]() |
#44 |
Space Cadet
|
sve se to moze lako rijesit sa parama :-) ja cu jos malo pricekat da e6300 bude 300 kn onda ga uzimam :-)
![]() |
#45 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
pod onime sta sam npisao mislio sam da ako imas slabiji proc koji nije usko grlo grafi i neki 40% i vise brzi,tu razliku nikako neces osjetit u igrama, vec razlika vise ovisi o grafi. rcimo WEY ima x800xl + a64 3500+ i veca bi mu razlika u igrama bila da uzme 7900gt nego da uzme c2d i ostavi x800xl...
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Uglavnom daj nemojte se svadati. I p.s. zasto su X2 stvarno toliko skupi ,zar nije pametnije AMDu da sad rusi cijene ko lud da bi ostao konkurentan? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#49 |
Premium
|
I dalje ne kuzim logiku ,kako je to potraznja velika ako ih Intel pere tako dobro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
Kad ste puni tako korisnih informacija ,bas me zainteresiralo sada kolko nasi trgovci prate svjetske promjene cjena ..... reagiraju u isti mah i odmah droppaju cjene il kasnimo za svjetom mjesec,dva..... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
KOlko ja kuzim nase trgovce rijetko se kad predju sa cijenema, mislim da su se najvise zaletili kad su naglo smanjili 3800 x2 na 1130 kn kolko sam ga ja platio , to je bila onda i cijena u USA otprlike. ZA pravo nije to prejeftino, al ko zna mozda se i nisu zeznuli, ti su ih barem prodali a zarade imaju i u toj cijeni sigurno dosta ![]()
__________________ |
![]() |
#54 |
Pink Floyd fan
|
E ovo meni nije jasno, Dell koji je godinama bio vjeran Intelu kupuje vagone AMD. Pogotovu mi nije jasno za desktop. obzirom da Intel realno ima bolji proc. Do izlaska C2D bilo mi je glupo sto se Dell opirao koristenju A64, i kad je konacno popustio, Intel se opet probudio a on i dalje kupuje A64.
![]() |
#55 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mislim da je broj 1 tu u pitanju tromost. A broj 2 ) Na default taktovima i nije intel puno bolji, evo E 6400 negdje ko 4600 x2, a mozda se dobijaju i neki rabati.A DELL ne gleda kakav je komp overclockan nego na default-u. Tkzv. brand name racunala su ionako uvijek bila poznata po većoj cijeni za manje performanse. Kad su ovog neca kupili sa kojeg sad tipkam, za te novce si mogao dobit duplo brzi komp da si sam birao komponente. Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
di je zapelo???
imate u zg u jednoj firmi sd 3700+ za 600 kn...koji x2 ..kad se klokne sd dobiješ sasvim solidan proc..mislim da ti i ne treba onda jako x2..kad je u igrama sd jači,ima više keša.itd...uglavnom trenutno best buy!!!: suicide
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po meni je bolje uzeti e6300 i 775 dual-vsta (1800,00 kn) nego x2 3800+ i 939dual-vsta (1900,00) u mom slucaju jer ostala mi ddr1 memorija (sa socket a mislio na 939, ali dok sam dosao sa mora svi 3800+ prodani), grafa mi je trenutno agp ali mislim uzeti x1950pro, a na proljece kada padne cijena ddr2 uzmem novu memu i maticnu
![]() |
#58 | |
Space Cadet
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#59 | |
Guest
|
Citiraj:
A ako posjedujes s.939 maticnu, onda je cisto bacanje para prelazit na Conroe... Kupis lijepo X2 i miran si...i ne trebas nista mijenjat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
ddr memorija je sporija, ali fora je u tome da to nije bas sad neki velik pad odnosno cca 20% trenutno mi se ne isplati kupovati ddr2 a ddr1 imam a i ono najbitnije igre sto ja igram (rfactor, gtr2 itd...) trebaju jaki procesor, bolje rade na intelu, tako da ipak intel bude ako uzmem plocu (ali to bas nece biti sutra) napravit cu neki review
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|