|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
bijeli utp kabel?
Zna li tko di se može kupiti BIJELI MEKI utp kabel, na metre ili dužine 10 do 25 m. Na metre sam našao samo sivi kruti koji je kao što i ime govori dosta krut. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ne kužim... na koji način je moguće 8 bakrenih žica splesti u parice, a da bude mekano? mislim da se netko ovdje zafrkava.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
probaj u chipoteci ili u unitrgu ak imaš firmu (oni su samo veleprodaja), ali je nešto lošiji, ak hoćeš pravu stvar a imaš firmu odi u elmaž (oni možda čak imaju i maloprodaju) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
traži stranded ili licnasti kabel...mislim da Draka kao proizvođač ima takvo nešto. Pitaj u Linksu....stvar je što se prodaje samo na 100m. Taj meki kabel se koristi za patch kablove, tako da zašto ne kupiš gotovi kabel te dužine?
![]() |
#6 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hvala na informacijama ali to su ili veleprodaje ili nemaju to što tražim. Izgleda da se gotov kabel u bijeloj boji od 10 ili više metara ne može kupiti u hr. Kao ni bijeli meki kabel na metre. Čudno, jer to je boja koja se najbolje uklapa u svaki ambijent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Elma ce u roku 5 minuta dok cekas u prijemnom dijelu, sloziti kakvu god kombinaciju kabla zelis. U slucaju da ga "nemaju" sto je ravno nuli. Ako zelis teoretizirati preko web-a da je netko veleprodaja i ne otici fizicki tamo... to je tvoj sport. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|