|
![]() |
#7561 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Pa, negdje kod Džamije ili u Račkog bi mi odgovaralo. Ali mogu se prilagoditi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7562 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ipak necu ni ja doc, interni problem... ak sam sta duzan slijedeci put ce vam sam fischer dat pare...
![]() |
#7564 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ako netko ima kakve donacije može krameraj donesti sutra da ja to pokupim ili po nekome poslat. @Jelc Ako dojdeš donesel bum ti onu buteljku kaj ti je po meni poslal Windowmaker. ![]()
![]() |
#7565 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Sorry. Nemogu. Imam zabranu dolaska u kontakt sa ostalim clanovima bilo kojeg foruma. Naime prenosim kugu i moze ti monitor eksplodirat u facu. Ja sam ti ono sto se u narodu zove cisto zlo i jednostavno mi je zabrnanjen kontakt sa ljudima. Sorry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7566 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Fleks ne seri ![]() Inače drago mi je što me nema na popisu makar sam se prijavio jer nemogu otič sa posla sutra tako da ću morat propustit ove žderonje ![]() ![]() ![]() Šteta jer sam htio par ljudi pitat par stvari za mojeg glupog Konroa..
![]() |
#7567 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7568 |
Moderator
|
Idući put kad se vidimo moram te uputiti kako se treba ponašati na poslu. Ako ovako nastaviš nečeš dočekati penziju. Dat ću ti samo jedan kratak naputak: http://www.tportal.hr/gospodarstvo/p...odic/fset.html ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7571 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7572 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
1.Mental 2.AMD 3.Snjakma 4.Zed 5.Panorama 6.Daddy 7.Wolverine 8.De5tr0yer 9.Isus 10.Vučko 11.mactabilis 12.Dawar 15.Killer Segal 16.dzlobec 17. Sky 18.spermich CUGA 1.mc_fish 2.Killer DIVA 3.DUMA 4.Sam F1scher 5.gandza 6.Codiac 7.West ALKOHOL 1. syss Nisam siguran ocu li doci, sutra cemo vidjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7573 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#7574 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
AMDjeac....puno,puno,puno hvala ![]() ...nisam navikla na zamrzavanje gotove hrane jer do sad nisam nikad imala potrebu za tim, a i nisam imala škrinju ![]() ![]() sad preko vikenda idem u nabavku povrća i nakuhavat ću i zamrznuti tak da imam za preko tjedna ![]() danas sam za doručak radila tople sendviče i to ovak: izmješa se 1 jaje, 1 čašica vrhnja s malo soli i paprom...u to se doda 15 dkg narezane šunke u ovitku (ili neke takve) i 15 dkg naribanog sira...sve se dobro izmješa i na kraju se doda nasjeckani peršinov list (ili sušeni peršinov list) šnite kruha se s jedne strane kratko namoče u mlijeko i s ta namočena strana se stavlja kao donja...a odozgora se žlicom stavlja smjesa sa šunkom, jajima i tim svim...peče se na 200 C oko pol sata ili dok sendviči ne dobe zlatn boju odozgora... ja ih obično stavim u pleh prekriven back papriom ![]() ova količina je dosta za otprilike 6 šnita kruha ![]()
![]() |
#7576 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7578 |
Moderator
|
@Flare Sad se sjetih da je paprika jeftinija nego ikad. Kupiš faširano meso i rižu i napravi smjesu za filanje paprika. Paprike nafilaj i smrzni u škrinju, kad ti se jede filana paprika izvadiš koliko ti treba i skuhaš za drugi dan. Puno jednostavnije nego svaki put raditi smjesu. Idući dan samo pire i gotovo. Usput i jedan recept koji sam jučer radio. Pizza Loptice (peku se u dubokoj masnoći u fritezi) 1/2 kg glatkog brašna 1 prašak za pecivo 1 svježi kvasac 3 dcl mlijeka 1 jogurt sol Zamjesiti tjesto i pustiti da se digne. Tjesto razvaljati na debljinu od 1 cm. Narezati ga na kvadrate. Za punjenje je dovoljno: 10 dkg šunke 10 dkg sira paradajz ili kečap origano po želji sol i papar. Naprave se kuglice sl. kao za buhtle i peče se u fritezi
![]() |
#7579 |
Headbangig Grunf!
|
mali raport. Bratstvo NIJE našlo novi dom. Kvaliteta hrane je u redu no količina je bezobrazna, u ravnini one koje se dobije kod bake i još da stvar bude bolje išli smo na drugu rundu, na kraju morali iskrcati po 80kn za klopu. Potraga za novim domom se nastavlja!
![]() |
![]() |
![]() |
#7581 |
Guest
|
oćemo slikeee |
![]() |
![]() |
#7582 |
Moderator
|
Dečki, trebali ste ostati s nama do fajrunta ![]() After party na nasipu, syss, ti bi nam sa svojom količinom alkohola dobro došao ![]() Recimo da smo se osvetili "organizatorima" (Panorama, ugodan put ![]() ![]() I da, dobro je Isus rekao, potraga se nastavlja...
![]() |
#7585 |
Moderator
|
Mene samo zanima kamo gledaju daddy i mental na zadnjoj slici ![]() Kaj da velim, bilo mi je opet tak dobro da se sve ono loše zaboravi ![]()
![]() |
#7586 |
Headbangig Grunf!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7590 |
Moderator
|
Na probnom ručku dvoje je dobilo platu kakvu smo jučer nas 4 dobili. Njih je bilo 8, sa cugom ih došlo 386kn, nas 16, bez cuge - puno previše (3,18x više ![]() Dobro je AMD-jac rekel, nakon vure vremena, njemu je ponovno počelo krulit... Ruku na srce, ja se jučer jesam nažderao ko konj, tolko da sam se morao malo prošetat jer sam mislil da će izać iz mene, ali cijena je prešla sve granice dobrog ukusa. @Jesus Jel to misliš na tu piteriju Tomislav tamo na križanju Selske i Ozaljske (kaj mi je jučer i ZED spominjao)? Ima tamo parkinga, preko puta kod zgrade od HEP-a i imaš parkiralište kod kutije šibica, mislim da se nigdje ne plaća...
![]() |
Uređivanje | |
|
|