|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
za one koji su pitali koji je stepping dao sam si malo truda i pogledao po historyiu stranice neke gdje sam trazio stepinge prcesora.. ovo je moj CCBIE 0614 DPMW i sad postoji normalni i isti ovakav stepping ali je engenirreng sample mozda je moj taj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Evo ja imam isti stepping i do sada sam dosao na 2761mhz na 1.328v(default) prema cpu-z,no imam jedno pitanje za nekog sa dfi infinity nforce4ultra plocom da li zna koliko laze temperature i mozda voltaza.. Naime ja ga hladim sa katanom 1000 i temperature su mi max 32C kad vrtim kratki occt i superpi 32m, Dakle od 24C pa do 32C prema: MBM5(modana za nf4 ploce sa dfi streeta),BIOS( kaze 24C bez opterecenja,no to tvrde i ovi programi),SmartGuardian,Everest.... To mi je bitno da vidim da li cu nastaviti dalje sa klokanjem tj da li cu dizati voltazu ili cu odvrtiti prime95 i zakljuciti klokanje....
![]() |
#69 |
Premium
|
@zvonac sta si uradio da ti je temperatura pmwic tako niska? Meni je 55-56C (prema dfi streetu uobicajeno visoka neki tip od tamo tvrdi da moze izdrzat 100C+)(Wolverine mi kaze da stavim gore thermalrighta hr 05,tako ja mislim spustiti temperaturu....) Dakle, sta ti mislis o mojoj temperaturi? Mislis da je puno veca od 32C pod opterecenjem ako je idle 24C... Moja pretpostavka je da je negdje oko 5C topliji nego sto javlja... Meni za razliku od tebe cpu dioda u everestu kaze 29C a CPU 23C..
![]() |
#70 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ploca laze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
sorry kaj sam se malo kasno ukljucio u ovo, evo jedan link, sa extreme systems foruma, ovo ovdje je trenutni svjetski record za tvoj proc http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=38280
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
pa čuj što se tiče chipseta od 38 čist ok u sobi mi je inače hladnije malo pa i otud niske temp. po ljeti temp je bil 44-46 min-max(chipset)a i može bit da ploča laže tak da...inače imam standardnu zujalicu na chipsetu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
tomy t,stari taj procesor ti je e4 a ja imam e6 isto kao i nulum koji je zapoceo ovaj thread...:burn: Ok, promijeniti cu na kraju mjeseca ja vjerojatno tu zujalicu.... No ja sam te pitao kako to da ti je pmwc temperatura tako niska? gotovo 20C niza od moje,chipset nam je tu negdje... Koliko sam citao to nisu iste stvari...
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
pa upravo zato kaj je tvoj e6 neces ga moci dignuti kao e4, a da je mozda e3 onda bi iso jos vise, ovi stariji modeli se daju vise klokati
![]() |
#75 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@glupan,a čuj takve su mi temperature nisam niš napravil čuj kolko je za vjerovat ni ja baš previše ne vjerujem ploči...sad kolko kučište tu igra ulogu hm,pošto imam soprano kučište imam dva venta 120mm i jedan od 90mm ostalo je sve klasika,a tu igra i okolna temperatura itd.ima tu više čimbenika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
evo sad si gledam temp u everestu, maticna 32 cpu 34 svi hladnjaci su na 5v osim cpu on je na 12v al na nekih 1500rpmu sobi je neka radna temp cca 26-27 proc radi na 2.9 na default naponu 1.35 tako meni sada stoje temperature |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |