|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Instalirao sam Call of Juarez i u igri su lica ili neki drugi predmeti izobličeni odnosno nekakve crte, kao strelice izlaze iz njih to mi se još desilo kod mislim Medal of Honor Pacific Assault kod ostalih igara nisam imao takvih problema. Molim za pomoć ako neko zna u čemu je problem, probao sam video opcije u igri mjenjati uvijek ta izobličenja.
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozda neki print screen toga sto ti se desava da vidimo sta je to konkretno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Mislim da ne treba print screen.. to se može nacrtati u paintu ![]() Meni se to isto događalo u nekim igrama i nakon puno pokušaja nije bilo poboljšanja pa sam jednostavno odustao.... Možda je neki file krivo kopiran... Probaj ponovno instalirati, ali najprije instaliraj najnovije drivere za grafičku.. možda pomogne, a možda ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Probao sam instalirati nove drivere za grafičku, zatim nanovo instalirao igru ali opet isto. Još uvijek tražim pomoć ako netko ima kakve ideje kako rješiti ovaj problem! Stavio bi print screen al neznam kak, prevelik je file?
![]() |
#6 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Moguće i da ti je memorija crkla/crkava.
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ne vjerujem da je RAM.. Meni je RAM bio problem kad sam igrao GTA:SA i komp se restartao sam od sebe... Drugačiji su simptomi kod RAM-a.. Vjerojatno je neki corrupted file.... Može malo pobliži opis što se točno događa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Govorimo o memoriji graficke kartice.
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
E... da... nisam obraćao pažnju na to nego sam odmah pomislio na RAM... To je istina, moguće je da je grafička kartica... Samo..... Meni je npr. GTA:SA radio na GF2 32MB.... RAM je bio problem... Nevenx jesi clockao ili neš drugo s grafom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Mislim da je graficka R.I.P. Pokusaj joj jos samnjit taktove za 100-tinjak mhz, preko ati tool-a...ali mislim da je to to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Smanjio sam taktove na grafi procesora i memorije i izobličenja nema, jel to znači da je grfička neispravna? Inače nikad je nisam overclockirao mislim da je neispravna odkad sam je kupio, sva sreća još je pod garancijom.
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Da, nosi na garanciju!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam sa svojom 9800pro imo slicnih problema. ako sa njeznim def driverima pokrenem 2005 mark imao sam hrpu sranja po ekranu dok stariji markovi nisu imali problema, morao sam promijeniti nekoliko drivera dok nisam naso one koji su mi super sljakali. Ako si koristio starije drivere onda ti novije igrice nece mozda najbolje raditi jer su to stari driveri,i trebas staviti nove. Od drivera za 9800pro cini mi se najbolja Omega, jer su se s njom i meni rijesili problemi, ovi catalysti nis nisu valjali. U svakom slucaju odnesi na garanciju jer ak si smanjio taktove i onda radi bolje i ak ti se cini da nije radila dobro ni kad si ju kupio, vjerojatno je kartica u komi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|