|
![]() |
#1 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Pitanje za clock ?
Ako mi moze netko odgovoriti . Celeron 2,0ghz, Nortwood, . idle 35-36, max opterecenje 42-44c. Stavljena je artic silver pasta, hladnjak je boxani od celerona D, bakrena jezgra. Podignem fsb na 133mhz, na 2,66ghz, temp mi je idle 56 a max 63-64c. probam prstima nakon toga i hladnjak je mlaki. rebra su mlaka, nema neke vrucine. da li sensor krivo ocitava ? Da li su to vrijednosti temperature u granicama normale?:confused: sistem radi tiptop. nema rusenja. thnx na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jesi siguran da ti hladnjak dobro nalježe na proc?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ultrabitchinfast
|
nalijeze ok. ne mrda nikamo. imam intelov hladnjak tak da klikne u nogice kad nalijeze. probat cu jos jednom. sve ocistiti i staviti ponovo. koliko paste je dosta ? i da li je bolje staviti na cpu ili na pozadinu hladnjaka. (stavio sam vrlo malo). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
Kod mog susjeda javlja jedna Foxconn na Via KT600 da je Thorton na stocku zagrijan na 100C... ![]() A gore je jedan Coolermaster koji zauzima pola kante... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Ultrabitchinfast
|
mozda ne podnosi overclock, kada se radi o procu koji nije namijenjen da radi na visoj frekvi. ploca je sranje matsonic 9147c. za net dovoljna. sutra cu pogledati di to steka. ako budu i dalje takve temperature onda znam da je ploca. a bas sam skinuo zadnji bios koji postoji. javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ultrabitchinfast
|
pronasao na netu di je tip proca podigao na 3.15ghz, a stabilno radi. abitova ploca. mora ici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ultrabitchinfast
|
![]() Evo sve probao jos jedanput. stavio malo paste na sredinu cpu-a, gdje je najvise zagrijavanje, ocistio cpu i hladnjak acetonom i alkoholom. na 2.0hgz cak sam smanjio temp, tako da je sad u idle 32-34, a full pull 41-42. hladnjak nalijeze savrseno. podignem fsb na 133 kad u biosu temp skoci na 56. odvrtim par igri - nfs2u, gta3, temp u full pullu je 63. stavim prst, jer je stranica maknuta, na rebra hladnjaka kad ono mlacno, napajanje mlacno. imam dva hladnjaka, jedan na cpu koji ide do 4000 okretaja i jedan za ispuh pokraj hladnjaka za cpu 12cm, sa bocnim ispuhom. cpu sensor ocitava da se hladnjak na cpu vrti 2400-2500 okr./s. subjektivno dosad najbolje hladenje koje imao. Inace imao sam prije istu konfu u kucistu od p3 proca, neko mini tower. tamo dok sam stavio ruku pokraj ploce, to je bilo za przenje jaja, da ne govorim kako se kuciste zagrijavalo, tj. stranice, a nikad nije pokazivao sensor preko 60. ovo je sasvim mlako, cak hladno na dodir. mora da je sensor otisao. sad dok pisem text i slusam mp3 u pozadini ocitava 56c. ha ?: stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako si siguran da cooler dobro nalijeze i ako pasivnjak nije vruc nema razloga za brigu. Ploca sere i get used to it ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
Ovoga na NB-u sam laboratorijskim termometrom kontorlirao... ![]() E da - laže... ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Ultrabitchinfast
|
da, dobro nalijeze. mora da sensor krivo ocitava. hvala na savjetima. lot of thnx.: goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|