|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Kad palim komp ništa se ne dešava????
Kad palim komp ništa se ne dešava, zasvijetle diode i stoji. Probao sam grafičku na drugom kompu i radi. Također i monitor. Šta još može biti??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Najvjerojantije ti je procesor, da je memorija, onda bi tulilo. Isto tako postoji mogucnost da ti je maticna crknula isto, ili samo ona, u svakom slucaju probaj jos proc i memoriju kod nekog drugog! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
E ovako imam siti problem... Nakon dužeg rada u windowsima išo sam ga restartirati. kako sam otišo restart dioda na monitoru se upalila i onda ugasila i samo nastavila blicati. HDD led je radila oko 20 sec i ugasila se i dalej se ništa niej događalo. Prvo sam mislio akd ok no problem se ponavljo u sljedećih par sati nakoš to sam pokušo i resetirat BIOS-e preko jumpera na MB. Ni to nije pomoglo... Izvado sam i memoriju, kasnije i sve HDD iskopćo i ništa nije pomagalo... Ugasio sam ga na par sati i tad je proradilo... Želim znati ako netko zna koji je uzrok tome i ovo mi nije prvi put i događalo mi se na drugim kompovima...
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo sad radi normalno. Ćekam vrijeem kad će opet poćet zezati da ga s razlogom pošaljem na svježi zrak...
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Dečki zahvaljujem se, problem riješen. Crknuo RAM-memorija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas