|
![]() |
#1 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Unreal Tournament 2003
Demo je vani!! Uglavnom ko ima kazaa neka skida UU2k3 Demo velicine 62 mega.. Ja upravo skidam Kazaa zbog toga.... No ko ima jaku vezu nek proba skinut s ovog sajta ili odavdje ![]()
xxx Zadnje izmijenjeno od: Lignja. 13.06.2002. u 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja mislim da je to leaked verzija demoa, posto epic jos nije to sluzbeno podrzao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
|
Da odma to rijesimo to nije demo, demo ima 260MB, ja sam ga skida pa znam ![]() To u 60MB je nesto od starwarsa uglavnom neko zajebaje ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo vjesti na gameru: Mark Rein iz Epica tvrdi da procurijela verzija demoa nije na razini demoa (sluzbenog) sto se sprema ni u kom pogledu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
|
Sto znaci da su reakcije na demo takve da je UT2003 sranje tesko, u ovoj verziji meni je UT bolji jedno 5 puta. Pogleda sam i filmove i igra igru ali mi je UT bolji. Najbolje oruzje, shock, su mi totalnu usrali, snajper ne vridi kurca........ da ne govorim za drugo. Ovo ce biti bojkot ako ovako nastave
![]() |
#6 | |
Re Di Calamara
|
Citiraj:
Sorry... Nisam mislio nista lose... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Evo probao sam i ja nedovrsenu verziju i stvarno ima puno bug-ova, nedorađenih stvari, itd... Ali ljudi kako izgleda! Ovo će biti prava igra kad izađe službena verzija. I sto se tiče konfiguracije, na mojoj radi, ali dosta trza i nekako se sporo sve odvija. Moram jos isprobati na jacem stroju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Re Di Calamara
|
Vidio sam i ja UT2.Svaka cast, ali nije mi to bas to... Jednostavno vise se veselim ovom WarCraftu III i Doomu nego UT2! Previse je usminkan,ali stvarno je prva liga! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|