|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Kantena
Zanima em dali je moguce kada napravim kantenu spojiti se susjedu na bezicni ruter obicni t-comov koji se dobije uz adsl ima flat pa da i ja malo skidam .Ili moram i drugu napraviti pa spojiti ju na ruter i tako povezati se sa KANTENA NA KAntenu i zanimam me dali postoji koji program koji omogucuje kartici ili kanteni da skenira okolinu za signalom pa se spojiti a da korisnik nezna. Ko pinganje portova ... : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ajd cek cek cek cek. Kantena ne skenira apsolutno nista to je komad metala. Kantena skuplja signal i daje ga uredjaju koji ga "skenira". Dali ti ap/router ima client mode? Ima li odvojivu antenu? Ako je na oba pitanja odgovor DA onda mozes, inace ne. Programi za skeniranje naravno postoje najpoznatiji je stumbler koji radi samo sa karticama ne sa ap -ima. Ap cesto ima unutar firmwarea mogucnost Site Survey -a (skeniranja). Oi i BTW ne pingas portove nego ip adrese... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako ti je susjed dovoljno blizu treba samo tebi kantena koju ces prikljucit na karticu ili AP (client mod) ovisno sto imas...
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Spoji kantenu i ukljuci net stumbler. Ako lovis susjedov AP, onda je to dovoljno, ako ne lovis trebas ili jacu antenu ili jos jednu antenu, kod susjeda. Naravno moguce je da je problem i u lose napravljnoj kanteni, sto nikako ne bi bilo cudo jel ju treba znat napraviti. Ja ne znam, rade platim 50Kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
DECKI HVALA , |
![]() |
![]() |
|
|