|
![]() |
#31 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A cuj, ne znam sta bi ti reko u tom slucaju, osim da ti ponovim da se ne zaletavas. Znam dosta ljudi koji su isto poput tebe kupili navrat-nanos jer su imali priliku i poslije zazalili. Znam da ti je sad prilika skociti u Graz, ali sto ces recimo ako ti rikne ploca? Ici ponovno u Graz reklamirati nema smisla jer ces onda na kraju vise skuriti juhe do Graza nego da si u samom startu plocu platio malo skuplje u BiH ili u Hrvatskoj. Ja bih ipak jos razmislio na tvom mjestu, jer 1000 pa navise kn ipak nije mala lova, a danasnje komponente nisu vise sto su nekad bile da si se mogao pouzdati u njih. Danas je garancija (naj)presudni(ji) faktor. Eto, ja tako razmisljam, a ti vidi i odluci sta ces dalje ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Ja sam mislio da mogu direktno Asusu poslat ploču ako se pokvari, ali sada vidim da ne mogu, znam da je ntko čini mi se na ovome forumu kupio negdje u Italiji Maxtor disk koji mu nije radio kako treba i ona ga poslao Maxtoru i nakon jedno mjesec dana dobio novi, ali sada vidim da to kod Asus ploča ne može Ajde možete li mi vi onda preporučit neku ploču za nekih 1500 kuna, da se može kupit u Hrvatskoj, i da je ima sada kupit |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Evo poslao sam e-mail Linksu kada će dobivat P5WD2 i rekli su idući tjedan, tako da vjerojatno to uzimam |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|