|
![]() |
#1 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
temperature!!!!
dakle problemcek je ovaki.......... nakon sto je stari ubo komponente--nove ja sam naslijedio njegovu pilu! a sad.... on je imo zalmana dvanaesticu sa pola kile bakra i drzo mu se na 38-39-41... dakle radi se o: pentiumac 3.4 radi na defaultu dakle na navedenom abit ic7 2xgeil 256/433 2xkingmax 256/433 ovo i nije vazno..... al temperature su od 52 pa se svakih 30 sec popnu za stupanj te se ukljuci onaj sugavi alarm koji vec sanjam po noci! moje sumnje su:da arctic freezer nije sjeo!makar je topal kad se opipa... bios laze jer je sve vraceno na pocetni stadij prilikom primopredaje, e sad savjete molim i bez hranjenja trolova! trebam konkretan odgovor! btw!mb temp je 30!
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa cuj, najmanje sto mozes napraviti je da skines freezera, lijepo ocistis, naneses pastu ponovno i stavis hladnjak gore. Makar, cooler nebi niti zakacio da je krivo sjeo, a i ne znam kako bi krivo sjeto, freezer lijepo legne na proc. Pitaj mitza u krajnjoj liniji da ti to obavi. A alarm - ugasi to ili podigni granicu koji stupanj gore.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
IC7 ploce su poznate po krivom ocitanju temperatura. U najgorem slucaju u full loadu lazu i do 10°C tako da npr. ovih 52° mozes shvacati kao uvrh glave 45°. Imao sam negdje link gdje je sve lijepo elaborirano, ali ga ne mogu naci. Pipni bazu Freezera i ocijeni, u svakom slucaju problema sa pregrijavanjem ne mozes imati, 3.4C nije vruc procesor. Ugasi alarm u BIOS-u i uzivaj u pili ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
R.I.P Mitzek
|
dakle mitz the great je to i rjesavao! cistio sam pastu stavljo sve nanovo jos sinoc i kad ga je strucnjak namontiro gore opet je provrisko i popio mi zivce! dakle danas cu se zabavljat s time kad dodjem kuci jer sam na poslu sada!
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imas mozda nesto da izmjeris temp na bazi kulera ? jer imho sumnjam da sada odjednom proc se zagrijava...
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Jeeee, morti ga si ti malo više po gasu pritisnul, ni sam tak temperature niske održavati, alarmčeka morti treba v bijosu vutrnuti, il malko olabaviti, tak da ne pjeva prije nek kaj na 55 ili 60 celzijanera dojde.To ne bu škodilo kaj se tulenja dotikavlje.A kad dojde jesen pak bu vse v redu da tuli i na manjše. A mb. 30 celzijanera, pa tulke je i vani temperatura, to kak da se plošča ni ne spušča nič temperature....kad da taj pentijumac nekak vsu tu toplinu van spušča.
__________________ |
![]() |
#8 |
R.I.P Mitzek
|
dakle navedeni cooler je hladio mog 2.8 pentiumaca na 30 celzijevaca ali kad je vani temp bila blizu 40 banke! al to je nevazno jer je otisao u vjecna lovista! upalio sam ga,zavrtio je i culo se stropotanje ugasio skinuo postolje od venta i ostao mi vent u ruci!rasuli se lezajevi!nemres boljivit! uglavnom sad ce baza od tt-a jedno pol kile bakra(onak od oka) i gore neka dvanaestica!
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Cccc, unistit tako dobar cooler ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|