|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Ljeto
mrzim vrucinu mrzim sparinu mrzim novorodjencadi koji se bude usred noci mrzim svoje susjede koji ne znaju stisat dijete mrzim svoje ispite koji jos stoje mrzim svoj ventilator koji krepava i po kojem moram sarafat u 3 ujutro mrzim komarce i komarice MRZIM KAD IDEM SPAVAT U NORMALNO VRIJEME I ZBOG GORNJIH STVARI OSTAJEM BUDAN DO POL 4 !!!!! ![]() A da nije offtopic: temperatura procesora mi je trenutno 48, temperatura hard diska mi je 42, u kucistu kao i u sobi je ugodnih 38 stupnjeva i bas je fino toplo ![]()
![]() |
#2 |
Premium
|
Sad je 4:45 Ptice vani cvrkucu, lagano je zora.. A ja sam jos budan i izludjen komarcima do krvi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pametni znaju čemu služi KLIMA ![]() Ja sam si napokon priustio klimu i sta reci nego da uzivam cijeli dan na 22-24°C ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
kupit cu i ja klimu jedan dan ali do tada ![]() ![]()
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
Kod mene je ugodnih 26 u Novom Zg bez klime. Hvala bogu na kiši. Žao mi je Trasha što nije spavao cijelu noć ![]() ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
KLIMA RUL3Z ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
tak je bilo i kod mene ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
Uživam na poslu u klimi i razmišljam kako ću se doma pržiti bez nje ![]() Što se noćas nisam spavao bez obzira što je padala kiša u stanu je bilo podosta !!!! Nije bed uz divne vruče noći uklopit će se vulcano11 na 70dB jer ionako nema spavanja ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Dugave. Stan koji citav dan gleda na zapadnu stranu te je direktno izlozen suncu od 13 sati do kasnih vecernjih. Kisa je bila vrlo kratkotrajno osvjezenje buduci da je nakon toga pocela uzasna sparina i trajala citavu noc. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kupiti cu klima uredjaj. Ako starci nece, onda cu uzeti jednu samo za svoju sobu.
![]() |
#13 |
Premium
|
Meni stan isto dagle na zapadnu stranu tako da sunce piči od 12-20h a ja umirem, odnosno umirao sam. Sada sam nabavio klimu te tako vec oko 10-11h radim pripreme (spustam rolete, zatvaram prozore) te upalim kljimu da hladi na 22°C tokom dana! Navecer je klima zagasena kad idem spavat ( jedino u slucajevima extremne vrucine ju upalim preko noci, inace je u stand baju te kad temp dosegne 27 automatski se pali te hladi do 24) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
jednostavno je vruuuuuce svaki CFM je potreban da me ohladi overclocking ventilatora cu pocet ja sam skinuo zastitu sa ventilatorasamo cekam da se odvije propeler i da mi GA otkine dok lezim ![]()
![]() |
#15 |
Premium
|
Evo jedan savjet za sve one koje muči ŽEĐ: U čašu od 2dl (po mogucnosti neka čaša ima logotip PEPSI-a) ulijete 1,7dl hladne vode studene s limunom, zatim ulijte 0,2dl svježe ohlađenog višnjevca, dodajte leda i ubacite krišku limuna! Zatim ukrasite rub čaše po želji i namažete solju. Uživajte jer žeđ će nestat, PROVJERENO!!! Ako tko treba pomoc pri izradi koktela slobodno neka se obrati meni! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
veki mi stvarno imamo najvise bedova s klimom. ![]() temperatura proca ako ne upalim dodatnu ventilatorcinu je 56 °c a sistema 43 aaaaaaaaaaaaaa ...koma.kod mene je svako dan sauna tako da i kad kisa padne ne spusti se temperatura za vise od 1 stupanj ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Recept za ubijanje žeđi. U litru obične vode nakapate 2-3 kapi rakije, octa ili limuna. Nikako obratno. Recept je od pripadnika SAS-a i legionara Legije stranaca. Na tom "koktelu" se može preživjeti cijeli dan u pustinji i tako nekoliko dana. Nakon toga ipak treba malo nadoknaditi tekučinu.
![]() |
#19 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Vidio sam ja to još davno-sam nikak nisam mogao skontat kaj on to meni objašnjava ![]() A za ovu vrućinu je ipak bolji konjak-rakija/šljiva,votka itd-spuštaju tlak/ Zato ja derem-po juhi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
Posto je vani nekih 35 mojih 24c znaci minus 11°C sto opet nije preporucljivo ali nece krepat od par dana! Netrebas mene uciti ipak sam ja zavrsio smjer: Montazer Centralnog grijanja i Klimatizacije! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Bilo bi zalosno da neznam kad sam vec zavrsio tu skolu ![]() Ali fala bogu da ima "budala" koji frlje klimu i na 15-20°C razlike od vanjske temperature. Takav slucaj imam u ducanu koji se nalazi u mome ulazu. U godinu dana promjenio sam im 3 klime jer mlada gospodicna (koja opako izgleda) zaboravlja zatvoriti vrata ducana i zeli se hladiti na 18°C dok je vani +35, da negovorim o tome da su prvo kupili York pa onda Samsung pa sad Toshibu i od svih klima uvijek nakon 2-3 tjedna motor pocne jebeno rondat. Najbolje od svega je to kad im se kaze u cemu je problem oni samo zakolutaju ocima i kazu da koji ce im K...c klima ako nemoze hladiti 20c manje od vanjske temp. Pa im ti nesto sad reci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
frend koji studira na fsb-u klime i grijanja (tak nekak) je rekao da je oko 4C najbolje...klima nije da hladi nego da osvjezava zrak... nisam ziher da je to zbog kvarenja klime nego zbog utjecaja na covjeka... dok sam isao u sad-u u srednju skolu bih u 9.mjesecu izasao iz 20C u skoli na 35C na vrucem asfaltu...od tada imam problema s promjenama vremena...naime izadjes van a glava napravi kablaum... toplotni udari nisu dobra stvar..slicno kao i dekompresija pri ronjenju..lako te ubiju nagle promjene..nije bed ako si stalno u istome...cim promjenis nadrapao si... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ade...kaj ste svi popizdili za klimama...kaj nije ljepše kad iz stana gdje je 40 izađeš van na ugodnih 35 ![]() Pa auto s klimom...bez-veze...izađeš van iz njega i padneš u nesvjest... Kad ja izađem van iz svog-živnem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Pošto mamne za klimu Mi instalirali bazen u dvorištu. Malo se kupaš malo pod orah i to je to ![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
...
|
Ljudi di jeftino kupit klimu? Marac samsunga vise nema u bauhausu, nijedna nije ispod 3500. Bio sam u brdo centara, Getro, Metro, Mercatone, Euroviba, Mercator, Pevec, Bauhaus, King Cross, plana promet u preckom i jos par. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogledaj u Europatrade-u i slicnim ducanima ali budi spreman da se isprsiš s najmanje 2,5kn kuna za klimu. Preporučio bih ti da ne uzimaš klimu slabiju od 3,5kw ( to ti hladi 35-40m2) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
...
|
Ma nasao sam jednu klimu od jednog dijela, 2.5kW, hladi 25m2. Meni treba za samo 16m2. Dodje 1600kn. Jedino je banana kaj imam krovni prozor, onaj ukoso pa nisam bas ziher di cu je stavit. Mislim da uzet neki velki stolac i stavit ju ispred prozora, tek tolko da moze uvlacit zrak. Barem dok ne smislim nekaj. Starci nema seme da daju 2.5k+ zivotnjica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|